> До 12 март група от 8 водолаз-взривници за обезвреждане

...
> До 12 март група от 8 водолаз-взривници за обезвреждане
Коментари Харесай

Наши водолази се включват в румънско военноморско учение

> До 12 март група от 8 водолаз-взривници за неутрализиране на муниции от НМС на Република България вземат участие в румънското военноморско обучение SPRING STORM 2018, което се организира в региона на гр. Констанца и полигона "Капу Мидия ".
По време на образованието ще бъде направен необятен набор от бойни дейности на море, като фокусът на тренировките ще бъде ориентиран към десантните дейности от морското направление, комбинирани с противопоставяне в бреговата зона.

Българското присъединяване ще премине в границите на взаимното подготовка на персоналния състав на военноморските сили на страните от евроазиатския район "Партньорство EURASIA ". Тя се провежда и финансира от командването на НМС на Съединени американски щати за Европа и Африка.

Съвместно с сътрудниците си от бреговата защита на Грузия, Военноморски сили на Румъния и НМС на Съединени американски щати, водолазите от Военноморски сили на България ще работят за изследване и ликвидиране на минните заграждения в бреговите региони за обезпечаване на изхвърлянето на морски десант. Десантиращите сили на морската пехота на Съединени американски щати ще бъдат сложени в среда, която да емитира въздушни, надводни и минни закани на море.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР