До 10 дни след изборите ще дойда с експерти от

...
До 10 дни след изборите ще дойда с експерти от
Коментари Харесай

Николай Шушков се ангажира да помогне с узаконяването на къщите и имотите в село Церово

До 10 дни след изборите ще дойда с специалисти от общината и от Министерство на регионалното развитие, с цел да спомагам като кмет за това хората по-лесно да преминат през процедурата на парцелирането и узаконяването на къщите и парцелите си и да получат документи за благосъстоятелност.
Това сподели пред жителите от с. Церово самостоятелният претендент за кмет Николай Шушков, който е номер 74 в бюлетината. Той се срещна с един от главните проблеми на селото – неналичието на сходство сред кадастралния проект и действителната картина. Към това се прибавя и фактът, че огромна част от жителите нямат законни документи за благосъстоятелност. Проблемът е завещан с години. „ Няма да е бързо и елементарно.

Трябва да се снимат отначало всички здания, дворове, гаражи - всички детайли на инфраструктурата и да се урегулират и улиците. Никой няма да посегне на домовете ви “, успокои хората Николай Шушков.

Друг огромен проблем на селото е обвързван с водоснабдяването. Тласкателната помпа непрекъснато аварира. Николай Шушков сподели, че е осведомен, че ВиК към този момент са намерили решение за помпата, само че довеждащият тръбопровод би трябвало да се подмени. Според него двата резервоара, които зареждат селото, са доста дребни и е необходим незабавно нов по-голям контейнер.
Шушков даде обещание да търси и подпомагане от началника на РУО, с цел да се откри по-оптимален график на учебния рейс, с цел да не чакат децата повече от час преди началото на образователните занимания.

Ремонт на постройката на читалището и на оградата на селското гробище са измежду другите задания, с които Шушков ще се заеме като кмет. Жителите на Церово, което е наричано балкона на Благоевград поради красивата панорама, която се разкрива от него към региона, желаеха работа за себе си и фамилиите си. Шушков напомни, че Благоевград е на опашката по приходи в страната и се ангажира да притегля бизнес с висока добавена стойност, който да се отрази на стандарта на живот на всички хора в региона.

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР