До 10 дни Продължаваме Промяната – Демократична България“ /ПП-ДБ/ ще

...
До 10 дни Продължаваме Промяната – Демократична България“ /ПП-ДБ/ ще
Коментари Харесай

Найденов: До 10 дни ПП-ДБ внася проект за промени в Конституцията

До 10 дни „ Продължаваме Промяната – Демократична България “ /ПП-ДБ/ ще внесат план за конституционни промени в Комисията по конституционни въпроси. Това разгласи националният представител от обединението Димитър Найденов в ефира на „ NOVA News “. Според него няма време за губене и когато планът бъде импортиран, тогава ще започват дебатите по съответните текстове.

Подкрепа ще се търси от всички парламентарни групи, съобщи още Найденов. По думите му стремежът е освен към конституционно болшинство от 160 депутати, а такова от 180 , осигуряващо бързо приемане на промените в период до 3 месеца .

Депутатът направи коментар и за поддръжката на политическата си мощ за.

„ Мислим, че не би трябвало да се пипа на парче. Този парламент е декларирал воля за конституционно болшинство, което да извърши дълбока правосъдна промяна с нужните промени в главния закон. В момента рискуваме да вършим кръпки в един закон, който скоро се чака да бъде изменен “ , посочи той.

Същевременно във Фейсбук той разгласи, че на 4 юли ще се организира първото съвещание на краткотрайната комисия за имунитетите . Крайният й период на работа е 18 юли.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР