До 1,2 млн. лева без ДДС ще инвестира Държавното предприятие

...
До 1,2 млн. лева без ДДС ще инвестира Държавното предприятие
Коментари Харесай

С 1,2 млн.лв. подобряват условията за корабоплаване на пристанище Варна-Запад

До 1,2 млн. лв. без Данък добавена стойност ще влага Държавното дружество "Пристанищна инфраструктура ", с цел да усъвършенства изискванията в региона на Кейово място 1А на терминала "Варна-Запад ". Това научи Varna24.bg от оповестена социална поръчка. 

Настоящата поръчка планува осъществяване на драгажни работи в акваторията на корабно място 1А в Пристанищен терминал Варна-Запад до параметри, нужни за безвредното маневриране и приставане на плануваните за обработка кораби и създаване и монтиране на втора плаваща котва. 
Площта за поправяне на дъното на акваторията възлиза на 8 000 м2. Дълбочината на акваторията, която би трябвало да се обезпечи е на кота -10,90 черноморска система (-11,18 БС), а допустимата прекопка е 0,4 м. под заложената кота. 
Обемът на изкопните земни маси е към 67 000 м3 без възможни прекопки, който е избран на база осъществените от ДППИ и показани на приложения чертеж хидрографски промери. Котите на чертежа са в Черноморска система. Земните маси за драгиране са I-ва категория - торф, III-та категория - кал и IV-та категория - глина. Депонирането на изкопните маси ще се прави на регламентирани от способените органи депа.
Срокът за подаване на заявки за присъединяване в публичната поръчка е до 10 април. 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР