ДНСК да си свърши работата и този път заповедта за

...
ДНСК да си свърши работата и този път заповедта за
Коментари Харесай

В ИК Лозенец не вярват на ДНСК, докато не видят мотивите за спиране на Златен век

ДНСК да си свърши работата и този път заповедта за прекъсването на " Златен век " да бъде юридически издържана , с цел да не падне в съда. За това приканват от Инициативния комитет " Лозенец ". " Златен век " би трябвало да се спре дефинитивно поради изтекло позволение за градеж, само че е значимо заповедта този път да бъде юридически издържана, с цел да не падне в съда .

, че стопира дефинитивно строителството на " Златен век " в Лозенец поради изтекло позволение за градеж, е стъпката, която са очаквали от ИК Лозенец и са упорствали за нея от 2017 година

От комитета обаче упорстват да видят претекстовете за съответната заповед , защото посочените в общественото пространство периоди за изтекло позволение за градеж към януари 2020г. допуска пояснение за наличност на назад деяние на " поправката Артекс " за продължен период на разрешението за градеж и приказва за игнориране на следващи актове за презаверка на строителното позволение.

От ИК " Лозенец " упорстват, че разрешението за градеж на " Златен век " е изтекло, то не може да бъде възобновено, а законовите промени от 2017 година нямат назад деяние .

" При това състояние би трябвало да се съблюдава законът и рестриктивните мерки на Общия организационен проект и постройка на това място да не надвишава условията за оптималната височина от 9 етажа за жилищни здания. " Златен век " би трябвало да се спре дефинитивно поради изтекло позволение за градеж, само че е значимо заповедта този път да бъде юридически издържана, с цел да не падне в съда. "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР