ДНК тест е потвърдил самоличността на Ангел Христов ДНК тест

...
ДНК тест е потвърдил самоличността на Ангел Христов ДНК тест
Коментари Харесай

Разследват дали Ангел Христов е влязъл жив у нас, или е влязло тялото му

ДНК тест е удостоверил самоличността на Ангел Христов

ДНК тест потвърди самоличността на Ангел Христов, а на следващия ден следва да бъде осъществена аутопсия, която да откри повода за смрътта му. Това сподели служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев. 

Засега е ясно, че той не е влезнал в България със собствен документ за идентичност и че в случай че е употребил някакъв документ, той не е бил същински.

" Кога и по какъв начин е влезнал няма безапелационна информация, близките му дават спорни сведения в тази посока. Имаше сведения за едни полети от Дубай, които не се потвърдиха обаче на този стадий. За нас е значимо да се откри по кое време е влезнал, от кое място е влезнал, подпомагал ли го е някой, както и повода за гибелта. Дори проверяваме версия дали е бил жив, или е влязло тялото му у нас “, сподели още вътрешният министър.

Трупът на Ангел Христов към този момент е в София, няма данни все още за насилствена гибел. Демерджиев отхвърли парцелът, където е обитавал умрелият, да е бил иззет от страната. 

Съобщението за гибелта на Ангел Христов е било направено на 3 юни в 8.00 часа сутринта, има и публикуван смъртен акт. Според Демерджиев в случай че не се беше намесила полицията, към този момент щеше да бъде заровен.

" Смъртният акт е публикуван от длъжностно лице на община Дупница на 3 юни, откакто е получено известието за гибелта. Отново ще подчертая, за мен е необичайно, че нито при приемане на известието за гибелта, нито при издаването на смъртния акт, някой е уведомил полицията. Вследствие на нашата оперативна информация, че се готви погребението, ние намерихме тялото, закарахме го в София, в този момент към този момент се намира там и на следващия ден ще бъдат направени подробни проучвания ", разяснява той.

Направени са претърсвания на няколко адреса.

„ Къщата, в която е отседнал, не е иззета от страната. Полагаме сега старания да установим дали на територията на страната се намира и другия така наречен брат Галев, Пламен Галев, тъй че всичко належащо се прави и в тази посока “, съобщи още Демерджиев.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР