ДНК следи от 15-годишния Иван Иванов, обвинен за убийството на

...
ДНК следи от 15-годишния Иван Иванов, обвинен за убийството на
Коментари Харесай

Откриха ДНК на Иван по ножа и телефона на убитата Никол

ДНК следи от 15-годишния Иван Иванов, упрекнат за убийството на 11-годишната Никол Йончева са открити по ножа, с който е осъществено закононарушението. Такива следи има и по мобилния телефон на жертвата.

Откриха мъртво момиче в асансьор в Бургас (СНИМКИ)
 
Това удостовери прокурор Георги Ханджиев в коридорите на Бургаския апелативен съд, който през днешния ден заседава по настояването на отбраната за освобождение на арестувания. Иван беше хванат на разсъмване на 21 август единствено няколко часа, откакто Никол бе открита убита с нож в асансьор в блок 108 на комплекс „ Меден рудник “ в Бургас.

Майката на 15-годишния Иван: Той не може да реже с нож, да употребява вилица и лъжица
 
Криминалисти намерили мобилния телефон на момичето, захвърлено в резервоар за боклук в региона. Ножът, с който е осъществено убийството, пък е бил хвърлен на четвъртия етаж в блока. „ Има очевидци, които са видели Иван на това място ", уточни прокурорът.

Бащата на 11-годишната Никол: Убийството на щерка ми е било планувано

„ На този стадий доказателствата са задоволително, има ДНК експертизи на оръжието, на движимостите, които са били на малолетната. Има и други улики “, добави той.
 
  По тематиката Убитото момиче в асансьор се срещнало с килъра си в обществена мрежа, скарали се за наргиле След убийството на Никол, 15-годишният обвинен играл на гоненица Майката на обвинявания в ликвидиране Иван: Синът ми е почтен Убитата Никол е направила опит да се избави, счита татко й
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР