ДНК анализ на телата, намерени при самолетната катастрофа в Русия

...
ДНК анализ на телата, намерени при самолетната катастрофа в Русия
Коментари Харесай

След ДНК текст: Пригожин е мъртъв, обяви официално Москва

ДНК разбор на телата, открити при самолетната злополука в Русия предходната сряда удостоверява гибелта на ръководителя на " Вагнер " Евгений Пригожин.

Това оповестиха съветски публични лица, представени от BBC.

Следственият комитет съобщи, че самоличността на всички 10 жертви е открита и подхожда пасажерите в листата на полета.
" Молекулярно-генетичното проучване е приключено ", се споделя в изказването. " Според резултатите от него е открита самоличността на всичките 10 починали, които подхождат на листата за полета. "

Освен Евгений Пригожин, на борда на самолета беше и командирът на " Вагнер " Дмитрий Уткин, заяви съветската Федерална организация за въздушен превоз " Росавиация ".

На борда са се намирали също Сергей Пропустин, Евгений Макарян, Александър Тотмин, Валерий Чекалов, Николай Матюсеев и трима членове на екипажа: командирът Алексей Левшин, вторият водач Рустам Каримов, стюардесата Кристина Распопова, показва ТАСС.
 
Чекалов е споменаван в санкционните описи на Съединени американски щати като човек, непосредствен до Пригожин.

Частният аероплан на Евгений Пригожин се разруши северозападно от Москва на 25 август. Кремъл отхвърли догатките на критици и западни анализатори, че злополуката е умишлена, а не инцидентен случай.

Припомняме, че ден след злополуката Telegram каналът на " Вагнер " " Сива зона " заяви, че самолетът е бил свален над Русия при ориентиран удар. 

Самолетът, изпълнявал полет от Москва за Санкт Петербург,  е бил благосъстоятелност на компания " МНТ- Аеро ", профилирана в бизнес транспорти.

" Росавиация " проверява злополуката. По случая е формирано наказателно дело за нарушение на разпоредбите за сигурност на придвижването и употребата на въздушния превоз, разясни ТАСС.
 

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР