Дните стават все по-дълги, а ръкавите все по-къси. По всичко

...
Дните стават все по-дълги, а ръкавите все по-къси. По всичко
Коментари Харесай

Натурална и неустоима с 5 продукта на страхотна цена

Дните стават все по-дълги, а ръкавите все по-къси. По всичко наподобява, че лятото е напълно близо и е време да помислим за неотразимата си лятна визия.

Небрежна с бяла тениска и къси панталони или с ефирна рокля и плажни къдрици – както и да избереш да изглеждаш този сезон, красивата, гладка и сияйна кожа постоянно ще бъде чудесно допълнение към ваканционната ти визия.

За да се сдобиеш с нея обаче, ти би трябвало асистент. Защото, да си го признаем почтено, естествено красивата кожа изисква много грижи - хидратация, поддържане, ексфолиране и верните артикули с натурални съставки и генезис.

 а iStock/Getty Images

Точно като новата серия с 95% съставки от натурален генезис и веган формула.

За да те улесним в избора от нови натурални артикули, с които да се сдобиеш с мечтаната сияйна, хидратирана и мека на досег кожа, подбрахме няколко от обичаните ни нови артикули, с които ще ухаеш на лято.

И щом приказваме за благоухание на лято, няма по какъв начин да не стартираме с с манго, папая и марула, в допълнение обогатен с дестилат от боровинки и Асай Бери, който интензивно подхранва, възвръща силата и здравия тип на кожата.

 а Lilly Drogerie

А когато свърши, можеш да го замениш със с кокосово масло, ориз и боровинки.

Няма по какъв начин да желаеме копринена кожа, без да използваме скраб за тяло. В новата серия на Лили Дрогерие, тя се предлага в 2 разновидности.

 а Lilly Drogerie

скраб за тяло с манго, папая и марула и скраб за тяло с дестилат от ориз и кокосово масло. Малките зърна ориз и кокосови черупки нежно почистват кожата, като я вършат гладка, сияйна и подготвена за попиване на хидратиращ крем.

Кремът за тяло, обогатен с масло от авокадо и масло от ший, интензивно подхранва, възвръща и пази кожата от изсушаване. Подходящ е за естествена и суха кожа.

 а Lilly Drogerie

Всички тези натурални артикули с мирис на лято и незабравими прекарвания може да откриете единствено в магазините на Лили Дрогерие.

Разгледайте всички артикули от серията.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР