Дните след Коледа може и да позагубват от празничната еуфория

...
Дните след Коледа може и да позагубват от празничната еуфория
Коментари Харесай

2022 година - време за сбъдване на мечти или оправдаване на очакванията?

Дните след Коледа може и да позагубват от празничната еуфория и типичния декемврийски мирис, само че това не значи, че те не имат прикрит заряд. След като подаръците са раздадени, светлините стартират да ни наподобяват изтощено, а часовете ту се сливат, ту препускат с последните мигове на отминаващата 2021-ва година. Разбира се, за множеството тя не беше съгласно упованията: имаше моменти на неустановеност, още веднъж се появиха и непредвидени обрати. Но след тях идваха и триумфи, и наслади, и дребни житейски сладости. Да, това не е животът, какъвто го познаваме, само че той към момента има доста обещания за извършване.

Наистина е мъчно да се направи прогноза какво може да се крие в идната 2022 година. Но ние, от , имаме вяра в няколко неща: първото от тях е поддръжката. Още от основаването си преди 64 години, Българският Спортен Тотализатор се посвещава да обезпечи на почитателите вълнението от игрите, само че и да не не помни, че спортът, културата и образованието са посоки, в които всеки от нас, по един или различен метод, взе участие. Те са това обединяване - на полезности, на очаквания, на победи - които сплотяват нацията, придават й резистентност и я въодушевява за нови достижения. Индивидуалните старания имат голяма значителност, само че е належащо и наличието на тази всеобща поддръжка.

Всеки от нас свързва идването на новата година с доста нови упования, които се откриват в нашите лични обещания. Истината е, че контролът може и да дава в действителност чудесни и високи резултати, само че постоянно се прокрадва и блясъка на шанса. Съвсем предстоящо, в Българският Спортен Тотализатор приказваме доста постоянно за тъкмо този шанс: композиция от верните цифри може да донесе толкоз огромно благополучие. И през 2021 година това се случи: бяха раздадени хиляди награди, броят на всички тото милионери в цялата история на Българския Спортен Тотализатор, набъбна до 119, а единствено през 2021 година бяха раздадени над 30 милиона лв. от облаги. Ето за какво, чакаме с огромно неспокойствие 2022-ра година: с цел да се срещнем с още късметлийски истории. Но не пропускайте главното: с цел да Ви споходи шанса, би трябвало да продължавате да играете. Независимо дали сте почитатели на числовите игри или предпочитате облагите от моментните лотарийни игри на Държавната лотария към Българския Спортен Тотализатор, нашият съвет е да продължавате. През 2021 година, пунктовете на Спорт ТОТО се усилиха, уеб сайтът toto.bg закупи нови функционалности, а през 2022 година чакаме да предоставим опцията на играчите да вземат участие във феноменалния Eurojackpot. 2021 ще я запомним и с Европейското състезание по футбол, и с незабравимите страсти на Олимпийските игри в Токио. Не сме не запомнили и всички вълнуващи мигове, които споделихме с Вас по време на множеството надпревари, съревнования и фестивали, които подкрепихме през миналата година. Станахме очевидци на невероятни тествания и победи, потопихме се в адреналина и усетихме вълнението. Надяваме се тази наклонност да се резервира и през идната година, да се срещнем с познати лица, само че и да имаме шанса да открием и нови гении.

И си пожелаваме, 2022 година да донесе на всички ни доста здраве и благополучие, които да ни изпълнят освен с фантазии, само че и с доста оправдани упования! Весело посрещане на Новата година от Българския Спортен Тотализатор!

* наличие на Спорт Тото

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР