Дните на Станислав Генчев начело на Ботев Пловдив изглеждат преброени.

...
Дните на Станислав Генчев начело на Ботев Пловдив изглеждат преброени.
Коментари Харесай

Станислав Генчев пред уволнение от Ботев

Дните на Станислав Генчев отпред на Ботев Пловдив наподобяват преброени. Младият старши треньор пое канарчетата това лято, само че към този момент резултатите не са на негова страна - 2 равенства и 2 загуби, и двете на " Колежа ".

Към това прибаяме и слабата на моменти състезател и картината става ясна. Отскро на Генчев му бе поставена шапка. Клубът назначи за състезателен шеф поляка Артур Платек, който през кариерата си е минал и в Борусия Дортмунд, където е бил в школата, написа " Тема спорт ".
 Новият състезателен шеф на Ботев (Пд) към този момент е претрупан с голям брой задания
Новият състезателен шеф на Ботев (Пд) към този момент е претрупан с голям брой задания

Слабото начало на акцията наподобява е раздрусало съществено стола на Генчев. В събота от 19:00 часа жълто-черните гостува на Хебър. Именно воденият от Любослав Пенев отбор може да реши ориста на треньора на Ботев. Нова издънка съвсем несъмнено ще значи, че някогашният ментор на Локо София и Лудогорец ще се лиши от поста си.

Приближени до делата в клуба споделят, че полякът Платек към този момент работи по намирането на варианти за нов старши треньор в случай, че се стогне до разлъка. След последната загуба от Арда вкъщи почитателите на Ботев изрично оповестиха, че застават зад Станислав Генчев, само че както се знае не са те тези, които пеят в хора на " Колежа ".

Интересното е, че преди година, след 4 изиграни турнирни дуела, жълто-черните имаха 4 загуби. Картината не се е трансформирала изключително за този интервал, макар двете точки в актива в този момент.

В Ботев има съществено разделяне, което се отразява на представянето на тима. Генчев не е бил до дъно удовлетворен от лятната селекция. Вероятността да продължи отпред на канарчетата при неверна стъпка и в Пазарджик не е доста огромна.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР