Дните на Силите на Вселената са най-благоприятните дни на август.

...
Дните на Силите на Вселената са най-благоприятните дни на август.
Коментари Харесай

Дните на Силите на Вселената през август 2023 г. – използвайте ги!

 Дните на Силите на Вселената са най-благоприятните дни на август. Астролози и специалисти в региона на биоенергията ни описаха какви ще бъдат тези дни, какво ще ни донесат и за какво ще бъдат толкоз положителни.

2 август – съпротива на Меркурий и Юпитер

Вторият ден от последния летен месец ще премине под мощното въздействие на опозицията на Меркурий и Юпитер. Това е доста добра композиция за тези, които желаят да вземат премислени и значими решения. Тези планети ще обединят сили, с цел да ни оказват помощ в опитите ни да променим отношението си към живота и да поправяме актуалните си цели.

8 август е денят на огледалната дата

Огледалната дата на август 08.08.2023 година е идеална, с цел да посветите времето си на работа, финансови каузи и извършване на покупки. Числото 8, което ще бъде отпред в този ден, ще ни помогне с извършването на покупки, вложението.

22 август – съпротива на Марс и Нептун

Втората съпротива за месеца ще премине сред алената войнствена планета и Нептун. Според прогнозите това ще е доста уместно време да извършите съдбоносен скок към своята фантазия. Самочувствието ни ще се укрепи, изключително за тези, които знаят какво желаят от живота и в частност от този ден.

27 август – съпротива на Слънцето и Сатурн

Последният четвърти ден на Силите е опозицията на Слънцето и Сатурн. Това е доста положително време за придобиване на познания, нов житейски опит, опити да станете по-добри. Последният ден на Силите този август и лятото като цяло ще бъде време на интензивни страсти, които доста от нас ще помнят дълго време.


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР