Дните на семейство Тръмп в Белия дом са преброени -

...
Дните на семейство Тръмп в Белия дом са преброени -
Коментари Харесай

Колко на юг ще е новият дом на семейство Тръмп

Дните на семейство Тръмп в Белия дом са преброени - остават им към две седмици. Те обаче май имат ясна концепция къде ще е новият им дом след края на президентството, въпреки към момента да не знаем дали ще живеят дружно или не.

Според източници на Page Six Мелания Тръмп е отишла да прегледа частното учебно заведение Pine Crest във Форт Лодърдейл, което се намира на към 40 минути от резиденцията на фамилията в Мар-о-Лаго.

Явно скоро някогашната първа дама обмисля къде да запише сина си Барън, откакто към този момент не живеят във Вашингтон. Годишните такси за Pine Crest за класовете от 9-и до 12-и са в размер на 35 150 $, а измежду някогашните ученици на учебното заведение са Ариана Гранде и риалити звездата Бетани Франкъл.
 Снимка 500786

Според източниците на Page Six семейство Тръмп ще живее наоколо или в Мар-о-Лаго в Палм Бийч, където ще се обитава и бъдещият политически щаб на Тръмп. Според NBC News незабавно след напускането си на Белия дом, Тръмп ще разгласи старта на акцията си за президент за 2024 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР