Дните на раздаване на подкупи за осигуряване на договори за

...
Дните на раздаване на подкупи за осигуряване на договори за
Коментари Харесай

Ерата на подкупите свърши, казват шефовете на търговията със стоки

Дните на разпределяне на подкупи за обезпечаване на контракти за артикули свършиха, споделиха ръководителите на най-големите международни търговски компании, откакто поредност от кавги за подкупи в Съединени американски щати сложиха бранша под удар натоварен надзор.

Говорейки на FT Commodities Global Summit в Лозана, ръководителите на Vitol, Trafigura и Gunvor споделиха, че са преразгледали процесите на търговия и сходство от 2010 година насам и че подкупите и корупцията нямат място в търговията със артикули през днешния ден.

„ През последните няколко години се опитахме доста интензивно да преработим някои от тези процеси и политики “, сподели Ръсел Харди, основен изпълнителен шеф на Vitol, най-големият самостоятелен търговец на нефт в света.

Фирмата, която се съгласи да заплати повече от 160 милиона $ на управляващите в Съединени американски щати и Бразилия през 2020 година по отношение на обвинявания в подкупи в Бразилия, Еквадор и Мексико, се опита да „ повлияе на културата “ на своите чиновници да „ одобряват, че сходството е нужна част от т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР