Дните на Желко Петрович начело на Ботев (Пловдив) изглеждат преброени.

...
Дните на Желко Петрович начело на Ботев (Пловдив) изглеждат преброени.
Коментари Харесай

Ясен Петров може да смени Желко Петрович в Ботев

Дните на Желко Петрович отпред на Ботев (Пловдив) наподобяват преброени. Почти несъмнено новият треньор на " канарчетата " ще се споделя Ясен Петров, написа " Меридиан мач ". В момента Джанини е без тим, откакто напусна китайския Шъдзянджуан Йонгчанг преди няколко месеца. Негов помощник ще бъде любимецът на бултрасите Костадин Видолов. Той бе асистент на Ясен и в най-многолюдната страна.
 Студио @@@
Факт е, че при Желко Петрович Ботев (Пд) не играе футболът, който желаят да виждат почитателите. Отборът е в серия от 4 мача без победа - загуби от Левски, Царско село и Берое, както и реми с Етър във Велико Търново. А отборът е съвсем същия от предишния сезон със напълно дребни корекции.

Ясен Петров, който може да бъде видян съвсем всеки ден край Гребната база да поддържа форма с Видолов, познава чудесно ситуацията в Ботев. Той е младеж на " канарчетата ", като има два престоя като футболист на Колежа - от 1988 до 1991 година, както и от 1992 до 1994 година Като треньор също се опитва отпред на " жълто-черните " - сред 2004 и 2006 година Петров е водил и огромния градски противник - Локо (Пд) (2007-08).

Любопитно е, че 51-годишният експерт гледа онлайн на " Лаута " семейството на " смърфовете " против Спартак Търнава (2:0). За последно Ясен води роден тим преди цели 6 години. Става дума за Ботев (Bp), който пое след престоя в Левски.

През 2014 година той отпътува за Китай, където остана до тази година. Първо води с триумф Шъдзяджуан, а през 2017 година пое Бейжинг Ентърпрайсис. За малко бе отпред и на Хенан Дзиание, преди предходната година да се върне в Шъдзяджуан Йонгчанг.
 Локомотив Пд - Левски 2:1 @@@
Бъдещето на Желко Петрович ще се реши от идващите два мача преди паузата в шампионата. Първо на 24 август " канарчетата " одобряват последния в класирането Витоша (Бистрица), а на 31 август от 18,00 часа е огромното дерби с Локо (Пд), като мачът е на " Лаута ". Ако Петрович не вземе 6 точки от тези две срещи, няма да има мощ на света, която да го избави от уволняване. efbet Лига 6 кръг, събота 17 август  Берое 2:0краен резулат  Ботев (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР