Дните на Данило Дончич начело на Локомотив (София) изглеждат преброени.

...
Дните на Данило Дончич начело на Локомотив (София) изглеждат преброени.
Коментари Харесай

Красимир Балъков се колебаел за Локо , не му се изпадало от елита за втора поредна година

Дните на Данило Дончич отпред на Локомотив (София) наподобяват преброени. Днешният мач против Берое може да се окаже финален за сръбският треньор отпред на столичните " железничари ". " Червено-черните " влязоха в серия от 4 следващи загуби, която ги смъкна покрай рисковата зона. Нещо повече, в последните 6 мача Локо (Сф) има цели 5 провали и единствено една победа. Недоволството на почитателите пораства, както и това на управителните фактори в клуба. Затова и дуелът със заралии довечера се явява Рубикон за Дончич.

Сърбинът пое " железничарите " при започване на септември предходната година. В началото той стабилизира тима, само че след зимната паузата нещата изобщо не се получават. В " Надежда " се приказва, че Данило имал и сериозен проблем с режима.

" Тема Спорт " написа, че алтернатива номер едно за заместител на сърбина е Красимир Балъков, който е гласен за ментор по линия на генералния спонсор на клуба.

Бала към момента имал известни съмнения дали да застане отпред с огледа обстоятелството, че в границите на една година може да изпадне от елита с втори тим - през предходната не съумя да избави Септември.

Самите футболисти мъчно разбирали методите на Дончич и той не успявал да печели към този момент доверието им. Затова и крах през днешния ден, в това число и тъждество, съвсем несъмнено ще коства поста на наставника.

Локомотив София ще направи опит да спре и отрицателната си серия като хазаин. За последно червено-черните зарадваха своите почитатели на 5 август - 2:0 над Пирин.
 Феновете на Локо (София) показаха недоволството си от обстановката в клуба
Феновете на Локо (София) показаха недоволството си от обстановката в клуба

Запалянковци са разлепили иронични разгласи за работа в региона към стадион " Локомотив "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР