Дни след юбилейното парти на “Господари на ефира, гнусен слух

...
Дни след юбилейното парти на “Господари на ефира, гнусен слух
Коментари Харесай

Джуди Халваджиан ли разби връзката на Рачков? Продуцентът към Анита: “Събличай се! Аз съм Джуди, от мен зависи всичко”

Дни след юбилейното празненство на “Господари на ефира ”, противен слух за корист със служебно състояние, кокаинови оргии и склоняване към проституция от страна на Джуди Халваджиян тресе родния елит. Ако може да има нещо още по-противно в цялата история, то е че нечистоплътните попълзновения на арменеца били не към кого да е, а към към този момент някогашната обичана на Димитър Рачков - Анита.

 

Без да му мигне окото, продуцентът бил налазил дамата на най-хубавия си другар и собствен зависещ под носа му. За съществуването на перверзни смс-и и нечистоплътни забивки в съмнителни квартири тръбяла самата Анита, чието его потърпевшо мощно от тълпите дами, заграждащи бившето й гадже след раздялата. Тя се хвалела, че била шута на златната кокошка на Господарите, тъй като била забила много по-тлъста мръвка в лицето на Джуди.

 

Тъй като никой не вярвал на фукните й, Анита показвала скрийншоти в телефона си с цинични известия и фотоси на полови органи в непосредствен проект. Подател бил самият брат Халваджиян. Той настроил известията да се самоизтриват след няколко секунди, само че хитрушата бързо ги щраквала с авариен телефон с цел да има доказателства. В един от чатовете, очевидно на път към следващата квартира, мръсникът й заповядвал: “Събличай се! ” В други известия изхабената старлетка му се оплаквала, че кариерата й е в застой тъй като Рачков отказвал да я стартира, на което продуцентът отвръщал с гласов запис (видимо на градус): “Аз съм Джуди. От мен зависи всичко! ”, намеквайки че комикът е “г-н Никой ” в медиите и не може да впише името й даже във финалните надписи на някоя продукция. За повече тежест, перверзникът я засипвал с обещания за функции в хитови бг и непознати продукции, давал й образец със сестрите Еми и Доротея Толеви, на които в миналото персонално той бил “подал ръка ”, а през днешния ден едната към този момент грее в Холивуд и снима със самия Том Круз. За да я омае й разказвал по какъв начин към този момент подготвял сюжет за нов филм и обещавал да й даде основна женска роля на секси украинска бандитка, избягала у нас от войната.

 

Отново по думите на наританата от Рачков развратница, тя давала на Халваджиан да бара силикона й против 500 лева на сеанс, а долнопробните рандевута ставали в апартамент, благосъстоятелност на продуцента в кв. “Младост ”, както и в различен негов неподвижен еб*лник в “Разсадника ”. Там с изключение на промишлени количества алкохол, двамата поглъщали планини от бѐло, с което Джуди обилно я черпел. Той самият нон стоп бил под въздействието на неразрешени опияти и нямало ден, в който да не е на черешата.

 

Това обаче по никакъв начин не тормозило държанката, защото след раздялата си с Рачков тя била умряла от апетит и единствените пари идвали от неговите подаяния.

 

Дали казаното от Анита е правилно или е плод на болното й въображение скоро ще стане ясно, само че може би е време Димитър Рачков да подходи по-критично към хората, станали милионери на негов тил. Защото някогашната му половинка Мария Игнатова може би също има какво да опише за арменските номера, които Джуди й въртеше в “Господарите ”.

 

Че Анита ще изяде същото дърво от Джуди е повече от ясно. След раздялата си с артиста тя към този момент спряла да е забавна на наркоманизирания кинаджия и той все по-рядко я привиквал у тях да пернат “по една автомагистрала ”. Това  естествено блъснало мощно по приходите й и тя към този момент подпитвала приятелките си дали желаят да купят някоя скъпа гривна, останали й като спомен от Рачков.

 

А Джуди заран като се огледа в огледалото може би ще вдигне наздравица за следващия разрушен живот на следващото леко момиче, което той подлъга с евтини пинизи и изхвърли на улицата – гладно, опозорено и със стъпкани фантазии за популярност. Да влиза идната.

 

Очаквайте скандални хотелски фотоси с подвизите на арменския блудник, окепазил семейството Халваджиян.

Тагове: Джуди Халваджиян продуцент Димитър Рачков Анита Димитрова Еми и Доротея Толеви Том Круз „ Господари на ефира “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР