Дни след връчването на най-престижната индивидуална награда във футбола -

...
Дни след връчването на най-престижната индивидуална награда във футбола -
Коментари Харесай

Искри - CR7 призна: Меси не трябваше да спечели, аз трябваше

Дни след връчването на най-престижната самостоятелна премия във футбола - " ", мненията надалеч не стопират. Този път в тематика номер 1 на деня се трансформира една дума на , с която замеси и завоювалия удивителен седми приз в тази ранглиста .
Португалецът написа сбитото " обстоятелства " и добави емотикони на палец (в знак на единодушие и одобрение) и на две очи. Казусът обаче породи от текста, за който нападателят на Манчестър Юнайтед е изявил общественото си единодушие. Става въпрос за обява, в която се показват достиженията на Кристиано през годината и е изразено противоречие както с 6-ото му място, по този начин и с триумфа за Меси. Случаят се разиграва в обществената мрежа Инстаграм, а целият пост гласи:

" Кристиано Роналдо през тази година: Купата на Италия, Суперкупата на Италия, голмайстор на Европейското състезание, голмайстор на италианската Серия А, голмайстор на Ювентус за сезон 2020/21, голмайстор на Манчестър Юнайтед за сезон 2021/22. Той се трансформира в най-големия голмайстор в историята на футбола по отношение на публични голове. Той се трансформира в най-големия голмайстор в историята за народен тим в целия свят. Той стана голмайсторът и играчът с най-вече асистенции в историята на европейските шампионати. Вкара 43 гола за годината, 6 гола в 5 мача в тази Шампионска лига - всички те решаващи. Той е човек, който, макар своята възраст, продължава да прави чудеса и това е индивидът, който изумява света най-често. И въпреки всичко го сложиха на 6-о място. Наистина ли мислите, че има 5 души, които са създали повече от него през последната година? Никога. Той можеше безпроблемно да се бори за премията и щеше да бъде положително съревнование с Левандовски, който бе необикновен откъм самостоятелна статистика и Байерн имаше по-добър сезон от Ювентус и има по-добър сезон все още от Юнайтед, само че в случай че приравним селекциите Кристиано бе надалеч по-добър и премията отива за кого?
За Меси, който завоюва единствено Купата на Краля с Барселона, не е вкарал нито един гол против Реал Мадрид, откогато Кристиано си потегли, липсваше по терена в огромните мачове през сезона, завоюва Копа Америка, която е общо взето всяка година към този момент, а трябваше да е един път на 4. Той не вкара във финала за нея, нито в полуфинала. Слаб сезон за него на самостоятелно равнище с ПСЖ.
За да завоюва Кристиано тази премия, той би трябвало изрично да е на 300% по-добър от останалите. Няма смисъл от това да вкараш най-красивия ножичен удар за годината, да си първенец на всичко с клуба си, голмайстор на всичко, да вкараш хеттрик на международно състезание - все намират метод да му лишават премията. Докато с Меси, е тъкмо противоположното. Той може да има и слаб сезон, много слаб, постоянно ще намерят метод да го фаворизират и да му дадат премията. Грабеж. Мръсотия. Срам. Просто малшанс. Който е видял, който е образован, знае задоволително добре истината. Да получаваш награди, без да ги заслужаваш, е подправено благополучие - без горделивост. Без значение от тези награди, Роналдо постоянно ще бъде най-хубавият в историята! " - гласеше обявата.
Часове по-късно цялата страница към този момент липсваше - не е ясно дали е била изтрита, или отстранена. Снимките от нейната обява и действието на Кристиано обаче остават. Самият .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР