Дни след успеха си с 2:1 над Барселона тимът на

...
Дни след успеха си с 2:1 над Барселона тимът на
Коментари Харесай

След като срази Барселона, Райо Валекано отнесе “четворка” от сигурен изпадащ

Дни след триумфа си с 2:1 над Барселона отборът на Райо Валекано записа тежка загуба с 0:4 от последния в класирането Елче в мач от 32-рия кръг на Ла Лига. Столичани започнаха мощно, само че в 27-ата минута останаха с човек по-малко, а след това позволиха гол в добавеното време на първата част. През второто полувреме те се сринаха и по този начин бяха разгромени след още три попадения в мрежата им.

За Елче е въпрос на време да изпадне, тъй като даже след тази победа е на 16 точки от първия отбор над чертата. Има огромна възможност скромният тим да се сбогува с Ла Лига още в идващия кръг.

Елче беше в серия от шест следващи загуби и публиката на “Мартинос Валеро ” евентуално очакваше да стане очевидец на още една такава. Съставът обаче изненада и записа най-изразителния си триумф през сезона. На всичко от горната страна домакините удариха и две греди при 4:0.

Добрият старт на Райо беше спрян от пряк червен картон на бранителя Флориан Лежюн в 27-ата минута, показан му за жестоко нарушаване против Пере Мия.

За злощастие на “пчеличките ” във финалните секунди на тази част те получиха гол, вкаран от Хосе Моренте.

В рамките на секунди малко след паузата Елче нанесе своя удар посредством още две попадения на Лукас Бойе (52’) и Фидел (53’). В 72-рата се разписа и Джерард Гумбау.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР