Дни след новината за раздялата на Благой Георгиев и Ивана

...
Дни след новината за раздялата на Благой Георгиев и Ивана
Коментари Харесай

Възможно ли е това да е истина?!? Хора на Ванко 1 с брутални разкрития за Джизъса и Ивана!

Дни след новината за раздялата на Благой Георгиев и Ивана Главчева, която, несъмнено, надали е учудила някого, избухна нова. Всички знаем какво съставлява Джизъса и че ок - може да е добър човек, самичък по себе си, само че е жесток урод за връзка. Та този мъж има някаква психическа патология и просто не може да бъде с една жена. Няма по какъв начин да се случи! Доказано е през годините неведнъж и по тази причина нямаше впечатлени от развоя с Ивана.

Е, през днешния ден обаче освен впечатлени има, има втрещени! Защото излезе втора версия, която изцяло опровергава първата и е пусната от хора, доста близки до Ванко 1. Тези източници през смях обявиха, че в драмите към Ивана и Джизъса няма грам истина и че те в никакъв случай, но в никакъв случай не са имали връзка.

" Всичко беше режисура бе, хора! Реклама, с цел да може Ванко 1 да си популяризира клиниката за зъби, а Благой да си очисти малко името след развода му с Полина Спасова. Идеята пристигна на Ванко, когато започнаха да пишат, че Джизъса си правил ченето при него. Той по тази причина и отхвърляше, че щерка му има нещо с Благо още от началото - в случай че си спомняте ", хвърлиха бомбата източниците.

И означиха, че никой на никое място не е засичал футболиста и рапърската дъщеря дружно. Всеки път, когато сме ги виждали, е било единствено и само от фотоси, които те самите избират да разгласяват.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: благой георгиев Ивана Главчева Джизъса Джизъса и Ивана Ванко 1 Полина Спасова Благой Георгиев и Ивана Главчева Ивана и Джизъса
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР