Дни след края на световното първенство в Катар, медиите в

...
Дни след края на световното първенство в Катар, медиите в
Коментари Харесай

Mirror: Канте може да се присъедини към Кристиано Роналдо в Ал Насър

Дни след края на международното състезание в Катар, медиите в Европа не стопират да вършат догадки за прехвърляния на някои от топиграчите.

Както към този момент отбелязахме, чака се Кристиано Роналдо да подпише прословут контракт с клуба от Саудитска Арабия Ал Насър, откакто напусна Манчестър Юнайтед. Изданието Mirror написа, че към него може да се причисли полузащитникът на Челси Н’Голо Канте. Договорът на 31-годишния френски национал изтича в края на сезона. Канте е играл единствено два пъти за своя клуб този сезон и пропусна Световното състезание в Катар. Играта в Саудитска Арабия ще бъде доста по-малко натоварваща тялото му и ще му донесе надалеч по-голяма заплата, написа изданието.

N`Golo Kante is reportedly a target of Al-Nassr.

They want him to join Cristiano Ronaldo in Saudi Arabia in the summer.
— Mirror Football (@MirrorFootball)

Испанският вестник Marca оповестява, че Реал Мадрид не желае да преследва нападателя на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе. 24-годишният състезател може да наруши салдото на тима, считат първенците от Ла Лига.

Los Blancos not prepared to play his games like last summer
— MARCA in English (@MARCAinENGLISH)

Алексис Мак Алистър към този момент може да се похвали със международната купа. По тази причина 24-годишният полузащитник може да бъде мечтан в огромен клуб през януари или през лятото, съгласно Mail. Играчът на Брайтън може да притегли вниманието на различен тим от Висшата лига, като Тотнъм, само че британското издание отбелязва, че италианските тимове Интер и Ювентус също са заинтригувани от аржентинския национал.

The Sun оповестява, че Челси води в конкуренцията за полузащитника на Уест Хям Деклан Райс. 23-годишният британски национал е отхвърлил три предложения за контракт и има оставащи 18 месеца от сегашния си контракт. Според изданието Уест Хям няма да реши да продаде младока през зимата, само че това може да стане през лятото. Според The Sun Манчестър Сити и Манчестър Юнайтед също имат интерес към Райс.

Chelsea leading race for Declan Rice transfer ahead of Man Utd and Man City

— The Sun Football (@TheSunFootball)

Райс към този момент е надраснал това, което Уест Хем може да му предложи и ще би трябвало да продължи да играе футбол на по-високо европейско равнище, считат от The Sun.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР