Дни след края на Финалния турнир на ATP в Лондон,

...
Дни след края на Финалния турнир на ATP в Лондон,
Коментари Харесай

Ферер: Григор е невероятен играч, много е важен за тенис феновете

Дни след края на Финалния шампионат на ATP в Лондон, в британската столица се организира друго забавно тенис събитие. Това е Champions tennis Royal Albert Hall 2019 - показателен шампионат, който се организира в известната концертна зала Роял Албърт Хол в Лондон. В шоуто се включват разнообразни огромни имена в тениса, като тази година почитателите радват митове като Мартина Хингис и Горан Иванишевич, а също и някогашните звезди Тим Хенман и Томи Хаас. Сред участниците е и един от най-силните испански тенисисти в последните 10-15 години - някогашният №3 в света Давид Ферер, който даде изявление особено за Sportal.bg, със съдейството на намиращия се в Лондон сега футболен и тенис почитател Кирил Евтимов. 37-годишният Ферер тази година постави завършек на професионалната си кариера, в която има 27 трофеи, както и край на “Ролан Гарос” през 2013.

“Това място е необикновено, друго е. Изпитвам същото наслаждение от играта и отново желая да се представям добре, само че не е същото като професионалния тенис. Да вземам участие в сходни събития е подарък за мен - развличам се с всички останали.

Няма късмет да се завърна в професионалния тур, към този момент се намирам в нов стадий от живота си. Имам семейство и към този момент не желая да бъда професионален състезател. Тази фаза от живота ми към този момент завърши, в този момент имам други цели и за мен е значимо да съм със фамилията ми”, показа Ферер, който получи специфичен подарък от Евтимов - българско вино.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР