Дни след като у нас бе излъчен финалният епизод на

...
Дни след като у нас бе излъчен финалният епизод на
Коментари Харесай

Кошмар! Екранният Ийт Козан Катастрофира Със Съпругата Си

Дни откакто у нас бе излъчен финалният епизод на турския сериал „Сега и завинаги“, изпълнителят на основната мъжка роля Толгахан Сайъшман претърпя огромен призрачен сън. Екранният Ийт Козан катастрофира с беемвето си в Истанбул и лимузината му пострада съществено. Самият артист оцеля, само че дълго няма да може да се отърси от споходилия го ужас-

Силно уплашена от ПТП-то беше и брачната половинка му Алмеда. Красавицата също е била в колата и се е возила на предната седалка. Катастрофата стана на мрачно. Толгахан минава на червен светофар на кръстовище и върху лимузината връхлита такси с преимущество. При удара са помлени калникът и бронята на жълтото возило, както и шофьорската врата на беемвето.

На местопроизвшествието на часа идва полиция. Ченгетата взимат от отговорния за случая артист алкохолна проба, която се оказва негативна, предават турските медии, представени от „Уикенд“.. Съставен е и углавен акт на замаяния ВИП извършител.

Тази пролет на Толгахан му се служи и друга огромна тягост, напомнят осведомени. Наскоро той лежа в болница поради алергична реакция към сложена му ваксина.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР