Дни след като туристическата агенция на Обединеното кралство Томас Кук

...
Дни след като туристическата агенция на Обединеното кралство Томас Кук
Коментари Харесай

Ефект на доминото - след британските Томас Кук, несъстоятелност и в Германия

Дни откакто туристическата организация на Обединеното кралство " Томас Кук " приключи активността си , немското поделение също подаде молба за неплатежоспособност.

Полагат се старания за преструктуриране , с цел да може да управлява бизнеса независимо, бизнесът е " печеливш , само че дълго съкрушен от слабия бизнес на Томас Кук във Англия и Брекзит ", разясняват представители пред " Дойче веле ".

Филиалът съобщи, че са " принудени " да подхващат стъпката, с цел да се откъснат от " финансови усложнения и отговорности ", откакто английският " Томас Кук " подаде молба за неплатежоспособност по-рано тази седмица.

Няколко дъщерни сдружения в Европейски Съюз също са в заплаха след компанията-майка. Полското сдружение също разгласи, че е неплатежоспособно, оповестяват локалните управляващи.

Общо над 140 хиляди немски туристи са на отмора през " Томас Кук " и неговите дъщерни сдружения . Дружеството в Германия реализира доходи 2017/18 в размер на 3,8 милиарда евро в най-голямата стопанска система в Европа, над 40% от общите доходи на групата .
 Атина: Защита за хотелите, потърпевши от банкрута на
Атина: Защита за хотелите, потърпевши от банкрута на " Томас Кук "

Финансови облекчения за основна промишленост

На своята публична страница, немските компании Thomas Cook подадоха молба за неплатежоспособност на 25 септември. Първоначално ще бъдат заведени каузи за неплатежоспособност на Thomas Cook GmbH, Thomas Cook Touristik GmbH и Bucher Reisen & Öger Tours GmbH .

Дали други предприятия са наранени , ще се откри през идващите няколко дни и ще се реши след консултация.

Всяка продажба от портфолиото на Thomas Cook е спряна - това са Thomas Cook Signature, Neckermann Reisen, Bucher Reisen, Öger Tours и Air Marin .

В момента текът диалози с Министерството на външните работи, застрахователя и други сътрудници , за да се обезпечи транспортиране на туристи .
 Милиони губи туризмът ни след банкрута на
Милиони губи туризмът ни след банкрута на " Томас Кук " и то през 2020 година

Британското държавно управление със спецоперация за връщане на английските туристи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР