Дни след като разбуни духовете в интернет, предлагайки 1500 лева

...
Дни след като разбуни духовете в интернет, предлагайки 1500 лева
Коментари Харесай

Виктория Капитонова: Тези лотове с вечерите бяха измислени, за да се привлече внимание

Дни откакто разбуни духовете в интернет, предлагайки 1500 лв. за брънч или вечеря с нея, както и още по-големи суми за персонално менторство и упътвания за насърчаване на профилите в обществените мрежи,Виктория Капитонова споделя в предаването в „ Преди обед “.

На въпроса по какъв начин 29-годишна дама може да си купи без заем втори апартамент с тераса от 100 кв. метра, Виктория отговори по този начин „ С доста труд и старания “, заяви.

„ Ние, инфлуенсърите, получаваме много пари, не мога да се оплача. Всъщност аз не че спестявам, просто изкарвам повече, в сравнение с разходвам. Въпреки всичко с моя другар към момента съблюдаваме традицията да събираме пари в касичка за всички мои празници “ – разясни финалистката от първи сезон на " Ергенът ".

Тя призна, че с приятеля си се познават от 2017 година

„ Бяхме разграничени в интервала, когато участвах в " Ергенът ". По моя неточност се разделихме. Беше малко гадничко, тъй като продадохме моята първа кола и тогава се разделихме. Викам си – без мъж, без кола, какво ще върша? “ – добави инфлуенсърката.

След " Ергенът " тя осъзнава, че доста го обича и желая да е с него. Той също е желал да се съберат и я изненадва с подарък – кола.

„ Тези лотове с брънчовете и вечерите бяха измислени, с цел да се притегли оптимално внимание. Заглавие като „ 24 часа с мен “ притегля и всичко избухна. Не се тормозя, в случай че други инфлуенсъри вземат тези хрумвания и ги адаптират… Всъщност човек може да забогатее за 7 дни и аз повеждам курс по тази тематика “ – разясни Капитонова.

В края на диалога тя призна, че в действителния живот не среща хейт. Той е единствено в интернет и тя към този момент не му обръща внимание.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР