Дни след като посети украинската столица Киев, за да заснеме

...
Дни след като посети украинската столица Киев, за да заснеме
Коментари Харесай

Шон Пен се озова сред хилядите бежанци, като напусна Украйна пеша


Дни откакто посети украинската столица Киев, с цел да снима подиуми от документалния си филм за съветската военна инвазия, Шон Пен се озова измежду хилядите бежанци, търсещи леговище в Полша, като холивудският артист и режисьор е напуснал страната пешком.

61-годишният Пен разгласява фотография в Туитър профила си, на която се вижда по какъв начин филмовата звезда носи раница на гърба си и дърпа куфар на колелца, до момента в който напредва пешком по пътя около колона от коли, чийто край не се вижда в далечината.

" Аз и двама мои сътрудници изминахме няколко благи до полската граница, откакто изоставихме колата ни в профил на пътя. Почти всички коли на тази фотография транспортират единствено дами и деца - множеството без никакъв багаж, като колата е единственото им скъпо владеене ", написа Пен към фотографията, която показа в Туитър.

Редица известни персони от шоубизнеса реагираха против военната инвазия на Русия в Украйна.

Френският артист Жерар Депардийо, който е другар на съветския президент Владимир Путин, прикани за преустановяване на „ братоубийствената “ война в Украйна и за договаряния сред двете страни.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР