Дни след като напусна поста на председател на Камарата на

...
Дни след като напусна поста на председател на Камарата на
Коментари Харесай

Бившият шеф на британския парламент: Брекзит е най-голямата грешка след ВСВ

Дни откакто напусна поста на ръководител на Камарата на общините, Джон Бъркоу разказа Брекзит като най-голямата неточност на Англия от Втората международна война, написа The Guardian.

Бъркоу, който непрекъснато беше упрекван в користолюбие от депутатите, които поддържат Брекзит, изнесе тирада пред Foreign Press Association, като разкри, че е покровител на еврочленството на Англия.

"Не мисля, че ще помогне на Англия. Брекзит е най-голямата неточност на тази страна след войната. Уважавам премиера (Борис) Джонсън, само че Брекзит не ни оказва помощ.

По-добре е да сме част от (ЕС) от мощния блок ", декларирал Бъркоу, съгласно журналиста Антонела Герера от "Република ", която е участвала на събитието в Лондон.

Но Бъркоу отхвърлил концепцията, че е блокирал Брекзит, като е отбелязал, че "парламентът " е попречил на Англия да напусне Европейски Съюз, а "не съм аз ".

Бившият ръководител на долната камара на Народното събрание се отдръпна като народен представител, откакто представляваше Консервативната партия в изборния регион на Бъкингам от 1997 година Той възнамерява да разгласява книга за живота си през идната година.

Бъркоу беше ръководител на Камарата на общините в продължение на 10 година Преди дни долната камара избра наследника му - Линдзи Хойл от Лейбъристката партия.

По-рано ръководителят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер съобщи в изявление за немската телевизия ARD, написа "Гардиън ", че Брекзит е влошил проблемите на Англия.

Той разказа Брекзит като безконечен кръговрат от "обещания, обещания, които не са спазвани, и неистини, повтаряни още веднъж и още веднъж ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР