Дни след като мемоарите на принц Хари бяха случайно пуснати

...
Дни след като мемоарите на принц Хари бяха случайно пуснати
Коментари Харесай

„Резервен“: Нови разкрития за кралското семейство в мемоарите на принц Хари

Дни откакто записките на принц Хари бяха инцидентно пуснати в продажба по-рано с нови изказвания за различия и спорове в английското кралско семейство, нова серия от телевизионни изявленията с него ще стартира да се излъчва през днешния ден във Англия с вероятността да бъдат нанесени още по-големи вреди върху монархията, съобщи Ройтерс.

Книгата на Хари " Резервен ", която стартира да се продава в Испания тази седмица, пет дни преди формалното ѝ показване, разказва освен извънредно персонални детайлности, като да вземем за пример по какъв начин той е изгубил девствеността си и е вземал опиати, само че разкрива също и по-интимни персонални случаи на фамилна какофония.

В книгата Хари споделя по какъв начин неговият по-голям брат, престолонаследникът принц Уилям, го е съборил на земята при сборичкване и по какъв начин двамата братя са молили своя татко крал Чарлз да не се дами за втората си брачна половинка Камила, в този момент кралица консорт.

Според наблюдаващите това е потопило монархията в най-голямата ѝ рецесия след събитията от 1990 година към разпадането на брака на Чарлз с починалата му първа брачна половинка принцеса Даяна, майката на Уилям и Хари.

Всичко това става единствено четири месеца след гибелта на кралица Елизабет и възкачването на Чарлз на трона, отбелязва Ройтерс.

Откакто Хари и Меган се отхвърлиха от кралските отговорности и се реалокираха в Калифорния през 2020 година, двамата осъдиха отношението към тях от страна на кралските особи и двореца.

От изявлението им с Опра Уинфри през 2021 година до тяхната документална серия от шест елементи в " Нетфликс " предишния месец и в този момент книгата на Хари, посланието на двойката е същото: че кралските особи и техните помощници освен не са съумели да ги защитят от враждебната и от време на време расистка английска преса, само че е имало и интензивно приключване на отрицателни истории за тях.

Засега няма коментар от Бъкингамския замък или от някого, който приказва от името на кралското семейство - позиция, възхвалявана от огромна част от английските медии като почтено безмълвие.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР