Дни след като Кейт Мидълтън публично се извини за гафа

...
Дни след като Кейт Мидълтън публично се извини за гафа
Коментари Харесай

Усмихната, в добро здраве и с Уилям под ръка - Кейт се завърна

Дни откакто Кейт Мидълтън обществено се извини за гафа със фамилната фотография по случай 8 март, всички не престават да се чудят къде е тя и какво се случва с нея. Оказва се, че някои късметлии са съумели да я видят през предишния уикенд и разкриват подробности за нейното положение.
 Кейт Мидълтън, една фотография и доста пагубни последици
Кейт Мидълтън, една фотография и доста пагубни последици

Защо принцесата трябваше да постъпи друго

Според източници, представени от The Sun, принцът и принцесата на Уелс са посетили в събота, 16 март, локалния фермерски магазин в Уиндзор, който се намира напълно покрай техния дом. Преди това пък съпрузите са били дружно с трите си деца, които са имали тренировки.

Заради желанието на да се съблюдава строга конфиденциалност по отношение на процеса на възобновяване след коремната интервенция, няма фотоси от въпросната й поява. Но очевидци са безапелационни, че тя е била в положително въодушевление, усмихната, както сме привикнали да я виждаме, и очевидно в положително здраве.
 Снимка 657794

И това, че е излязла по пазар всички считат за добър знак, обвързван с нейното положение. Това е първата от надяваме се доста последващи дребни стъпки, които принцесата на Уелс ще предприеме като гладко завръщане към формалните си задължения. По проект първият от тях би трябвало да бъде след 17 април, когато завършва великденската почивка на децата й.
 Защо Кейт Мидълтън не носи брачната си халка на фотографията от Деня на майката
Защо Кейт не носи брачната си халка

Още въпроси, свързани с принцесата

Появиха се догатки и че Кейт Мидълтън може да се причисли към останалите членове на кралското семейство по време на празничната църковна служба по случай Великден. Засега обаче от двореца нито упорстват това да се случи, нито са го удостоверили публично.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР