Рапърът Тори Ланес: „Винаги съм твърдял, че съм невинен и винаги ще го правя“

...
Дни след като беше осъден на 10 години затвор за
Коментари Харесай

Дни след като беше осъден на 10 години затвор за стрелбата по рапъра Меган Ти Стеллиън, рапърът Тори Ланес се появи в Instagram, за да каже, че твърди, че е невинен.

„Никога не съм позволявал труден момент да ме сплаши. Никога няма да позволя затворът да ме елиминира. Независимо от начина, по който се опитват да предадат думите ми, винаги съм твърдял, че съм невинен и винаги ще го правя“, каза Ланез в Instagram.

Lanez беше осъден на 10 години затвор във вторник за стрелбата през 2020 г., съобщиха от окръжната прокуратура на Лос Анджелис пред CNN.

„Цял живот съм се сблъсквал с трудности и всеки път, когато изглеждаше, че ще загубя, излизах на върха. Това не е нищо друго освен още един момент, в който гърбът ми е опрян в стената и отказвам да спра да се бия, докато не изляза победител“, добави Ланез.

„Трудните времена не траят, трудните хора продължават“, каза Ланез.

Lanez се призна за невинен за нападение с полуавтоматично огнестрелно оръжие, носене на заредено нерегистрирано огнестрелно оръжие в превозно средство и изстрелване на огнестрелно оръжие с груба небрежност, според прокурорите.

Журито го осъди и по трите обвинения.

Stallion обвини Lanez, че я е прострелял в крака, след като е излязла от превозно средство, в което са се возили след спор.

Тейлър Ромайн и Елизабет Улф от CNN допринесоха за този доклад.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР