Дни, след като беше арестуван за това, че наръгал 3-ма

...
Дни, след като беше арестуван за това, че наръгал 3-ма
Коментари Харесай

След зверски побой в с.Балдево: Изповед на бившия зет на Н.Чакърдъкова, обвинен, че наръгал 3-ма с нож

Дни, откакто беше задържан за това, че наръгал 3-ма с нож,след всеобщ пердах в село Балдево, някогашният шурей на певицата Н. Чакърдъкова, Симеон Бакалов проговори в обществената мрежа. Ето какво написа той:

Мисля че всичко което се изписа по мой адрес е погрешно, а и мисля че дължа пояснение най-малко на околните и познатите си. Първо желая да кажа, че съм в бракоразвод с майката на двете ми деца – Мария Чакардъкова, в прелестни връзки сме, само че не живеем дружно от 8 месеца. Не виждам за какво би трябвало да се замесват тяхните имена.

На 25. 08 петък дойдох в град Гоце Делчев с майка ми да забележим децата ми, да прекарам уикенда с тях. Всичко беше прелестно и се радвахме на хубавото време, спокойствието на град Гоце Делчев и на времето прекарано дружно.

На 26. 08 – събота – прекарах целия ден с двете си деца и майка ми, като в 21 часа сложихме децата да спят, майка ми остана при тях и аз излезнах да се видя с другари, въпреки всичко съм живял 6 години в град Гоце Делчев. Всичко беше безшумно и умерено.


В 23 и 30 часа получих позвъняване от моя позната Елена Златкова, моя добра до този миг другарка, живееща в град Сандански, само че с корени от село Балдево.

Покани ме в случай че няма какво да вършим да отидем да се забележим до селото и, като ми сподели че е с нейна другарка Мария, и че няма други хора с тях. Повиках такси и потеглих към село Балдево дружно с моят другар Илия Карпатов. Страхотно момче, правилен другар, НЕ ОСЪЖДАН също като МЕН. Пристигайки в селото се настанихме в заведение на центъра на селото и поръчахме си по нещо и започнахме да си приказваме.

Още с влизането обаче ми направи усещане че с изключение на нас в заведението има още една компания 15-18 души в очевидно нетрезво положение, говорещи на висок звук, някой голи до кръста. Всички лица бяха от мъжки пол, на възраст сред 25-50 години по моя преценка. Всички използваха алкохол и в началото не отразиха, че външни лица, които не са от селото влизат в тяхния " храм ".


След към 15 минути тона на прилежащата маса взе да се покачва и усетих подмятания, че разясняват мен и моя другар И. Карпатов. Чуваха се неща от рода „ Кви са тия ", „ Кво вършат тук “, към момента нямаше директни подмятания за принуждение към нас или пък директна засегнатост. Минаха се още 10 тина минути и към този момент започнаха намеци от къде сме, какви сме и т. н.

Започнаха да приказват, че аз съм лицето направило ПТП преди 3 седмици в същото село. Искам да уточня, че преди 3 седмици още веднъж със същата Елена Златева, на същото място имахме среща, като тръгвайки си с персоналния ми автомобил, в безусловно трезво положение само че заради слабото осветяване в дребното обитаемо място и може би подценяване на обстановката от моя страна в действителност имаше ПТП, с паркиран автомобил, без потърпевши хора.

Заплатих сумата от 1500 лева на притежателя, защото няма АВТОКАСКО и всичко бе конкретизирано и решено в самата вечер. Собственика на интонации автомобил НЕ ПРИСЪСТВАШЕ на побоя над нас в събота на 26. 08.

Връщам се на тематиката с компанията която просто си търсеше с какво да ни провокират и да си намерят причина на ни пребият. Единият от масата Георги Кременлиев – Патката, прочут локален РЕЦИДИВИСТ, ОСЪЖДАН за ПОБОЙ НАД БРЕМЕННА ЖЕНА ПРЕЗ 2009 година, /лесно проверим факт/, в несъответстващо положение стана и пристигна на нашата маса, стартира да крещи какви се ние, несвързани неща за ударената кола, с която той няма нищо общо и тн.


Отговорих му, че съм заплатил безусловно всичко и че слуят е решен. Той продължи да приказва несвързани неща като към този момент стартира да насочва закани че ЖИВИ НЯМА ДА ИЗЛЕЗНЕМ ОТ ТАМ.

Речта му продължи към 2 минути още с закани и се върна на масата си. Всички гледаха вторачено в нас двамата с Илко Карпатов. Тогава му казах- Илко тук ще имаме проблем викай такси! – още веднъж елементарно проверим факт по кое време сме повикали такси.

Когато нападателната компания видя, че ние не откликваме на експанзията им и даже си плащаме сметката, пристигна различен човек от тяхната маса. С брекети на зъбите към 28-30 годишен, който в следствие се оказа че е Кирил Партулов.

Отново КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН. Дойде и в прав текст ми сподели, че през днешния ден ще ядем доста пердах, че персонално той щял да се гаври с нас, и още веднъж акцентира, че ОТ ТАМ ЖИВИ НЯМА ДА ИЗЛЕЗНЕМ. В този миг изади от джоба си нож размаха го и го прибра в джоба си още веднъж.

Вече много обезпокоени с Илия Карпатов станахме и се насочихме към таксито, когато Кирил Партулов ме хвана през врата взе да ме стиска и да ми шепне в ухото, че довечера цитириам „ съм негов “ както и че ще ме изкорми като прасе, не му било за пръв път. Опитах се да се откача от стискането му и му заявих, че просто желая да си тръгнем, не желаеме проблеми.

Няма кой естествен човек да желае проблеми на непознато място, против пияна компания от 15-18 индивида. Тръгвайки си от заведението Кирил Партулов Продължава да ме стиска и да ми приказва в ухото, зад мен върви Илия Карпатов а това което няй доста ме тормози е, че зад нас станаха и цялата маса агресори. Вече се чуваха закани за лишаване на живота ни, гаври с нас и тн.

Лека по лека отклоняват пътя ни към таксито и цялата компания ни побутва в тъмна уличка на към 150 метра от заведението. В този миг Георги Кременлиев – Патката се изкрещя, че щял да има забележете СЕКСУАЛНИ КОНТАКТИ С ДЪЩЕРЯ МИ – КОЯТО Е НА 1 ГОДИНКА.


В този миг покачих звук и аз към него, той ме удари пробвах се да отвърна само че К. Партулов стартира да ме души и ме събориха на земята, ритаха ме безусловно всички от масата, няма остарели няма млади, всички наред псувайки ме с невероятна експанзия ме ритаха и удряха с всевъзможни предмети, когато Кирил Партулов ме удряше с корав предмет, който се оказа бокс с сгъваем в него нож, който по рано размахваше.

Единственото нещо което правех да се седнал съм сврян и да си вардя главата, а компанията агресори се бутаха кой да ме рита и псува. В един миг видях ножа на Кирил Партулов на земята, в краката му, взех го и го стиснах крепко в ръката си, неговата рана е в ръката в опит да ме бие.

Кременлиев съответно който има рана в бедорото до момента в който ме бие и рита и пада върху мен. БОЯТ СПРЯ КОГАТО ВСЕКИ ОТ ТЯХ съдебна експертиза САМОНАРАНЯВА ДОКАТО МЕ БИЕ, АЗ СЪМ ЛЕГНАЛ НА ЗЕМЯТА ОТ НАЧАЛОТО НА ПОБОЯ И СЕДЯ ПАЗЕЙКИ СИ ГЛАВАТА. КОГАТО ПОЧНАХА ДА ГОВОРЯТ ЧЕ ИМАТ РАНИ Пожарна охрана СЕБЕ СИ СПРЯХА ДА МЕ РИТАТ, ИЛИЯ КАРПАТОВ МЕ ИЗДЪРПА, И ИЗБЯГАХМЕ В БЛИЗКИТЕ ХРАСТИ. Снимката с окървавения под е пред заведението е тъй като те са се върнали там да си допият и да се превържат.

Ножа остана там на земята и допускам че господин Партулов го е прибрал, защото е негова благосъстоятелност. Ходехме пешком 25 минути през шубраци с цел да викнем такси на безвредно разстояние. Изказването на Борис Партулов, татко на един от агресорите – Кирил Партулов, че той ни е пазел и видиш ли престъпно проявеният му наследник е почтен не дават отговор на истината.

Друго негово изявление, че съм бил наркоман, специлано за него съм направил кръвен тест за всички типове опиати. Още през днешния ден ще заведа дело за клюка против него, защото евентуалния наркоман е сина му, който атакува 2 ма индивида с 20 зад тила си.

От болничната стая Гоерги Кременлиев – Патката се е заканвал че ще ме цитириам “ Приключи “, той бил закона в района и тн. Имам 2 деца на 1 година и на 5 година, въпросната ПАТКА ги загатва неколкократно в диалозите си, с полови контакти. Оставям преценката на Върховен административен съд.

Зад думите си стоя твърдо, и защото очевидец имам 1 – илия Карпатов, а те имат цялото село, което знае истината само че се опасява от тях и експанзията им, съм подготвен да застанем на полиграф / ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА/ и в случай че аз приказвам погрешни неща дано понеса най-суровата тежест от закона. Елена Златкова – е била заплашвана от тях, и ме е блокирала.

Нито мога да се чуя с нея нито имам контакт. Ако има съвест дано каже истината. И още веднъж споделям подготвен съм да си понеса следствията в случай че приказвам лъжи.

Дано същото важи и за отсрещната страна. Крил Партулов – КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН, ГЕОРГИ КРЕМЕНЛИВ – КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН И ОСЪЖДАН, ПРЕБИЛ БРЕМЕННА ЖЕНА. ЛЮБЕН СЛАВЧЕВ – КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕН И ОСЪЖДАН. Прилагам ви 3 фотоси: КРЪВНИЯТ МИ ТЕСТ ЗА НАРКОТИЦИ – ОТРИЦАТЕЛЕН МЕДИЦИНСКОТО МИ И ПЪРВАТА СТАТИЯ КОЯТО ВИДЯХ ЗА ГЕОРГИ КРЕМЕНЛИЕВ- ПАТКАТА В ГУГЪЛ. Горе долу да имате визия какъв човек е. "

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР