Дни, след като 16-годишната Грета Тунберг се срещна с Леонардо

...
Дни, след като 16-годишната Грета Тунберг се срещна с Леонардо
Коментари Харесай

"Терминаторът" кара колело със своята "приятелка и героиня" Грета Тунберг СНИМКИ

Дни, откакто 16-годишната Грета Тунберг се срещна с Леонардо Ди Каприо, който я разказа като "лидер на своето време ", фотоси на шведската активистка за климата се появиха и в Инстаграма на артиста и някогашен губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер.



"Беше фантастично да видя моята другарка и един от моите герои Грета Тунберг предходната седмица, и дружно да покараме колела към Санта Моника. Бях доста въодушевен да я показва на щерка ми Кристина. Продължавай да вдъхновяваш, Грета! ", написа "Терминаторът ".



72-годишният Шварценегер и 16-годишната Грета се срещнали преди няколко месеца в Австрия, а артистът показа, че е покорен от Тунберг и решителността й за деяние. Самият той е деен природозащитник.



В края на септември артистът оказа помощ на активистката да получи електрическа кола "Тесла ", с цел да й помогне по-лесно да популяризира посланията си по света. Това стана откакто шведската ученичка съобщи, че има усложнение в напредването си из Съединени американски щати и Канада без обезпечен автомобил. Шварценегер решил да й подари оптимално зелен електрически автомобил, който няма да замърсява природата по време на нейната обиколка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР