Дни след грандиозната е време да направим равносметка на любимите

...
Дни след грандиозната е време да направим равносметка на любимите
Коментари Харесай

Приянка Чопра е прелестна в червено и още най-красиви звездни визии от април, които трябва да видите

Дни след грандиозната е време да създадем равносметка на обичаните ни визии от април.

Новата ѝ роля накара Приянка Чопра да зашемети в Лондон на премиерата на сериала “Citadel ” на Prime Video. В него тя играе разузнавач, а визията ѝ за събитието беше също толкоз съдбовна – и въобще една от най-стилните ѝ напоследък.

Вижте фотоси от събитието в галерията тук:
 Приянка Чопра в алено на премиерата на сериала “Citadel ”  Приянка Чопра в алено на премиерата на сериала “Citadel ”  Приянка Чопра в алено на премиерата на сериала “Citadel ”  Приянка Чопра в алено на премиерата на сериала “Citadel ”
40-годишната актриса облече рокля на Vivienne Westwood в червен цвят , който ѝ отива извънредно доста. Кройката на модела по тялото, в това число корсажът със самоуверено деколте, наблягаше извивките ѝ, а комбинацията с червило в същия колорит приковава погледите още повече.

В края на април основният магазин на Tiffany&Co. в Ню Йорк отвори още веднъж порти и събра цяло съзвездие от имена за откриването. Нашият любимец измежду гостите е несъмнено Флорънс Пю .
 Флорънс Пю с сантиментална визия в чест на Tiffany&Co.  Флорънс Пю с сантиментална визия в чест на Tiffany&Co.  Флорънс Пю с сантиментална визия в чест на Tiffany&Co.  Флорънс Пю с сантиментална визия в чест на Tiffany&Co.
С рокля от Valentino  26-годишната актриса още веднъж заложи на обичаните си феерични детайли - полупрозрачна материя, паднали ръкави и боди. За романтиката във визията ѝ допринасяше нежният ментов колорит , а приятна изненада беше смяната в прическата на Пю с бретона (очевидно перука) – не ви ли припомня на Мишел Пфайфър в „ Белязания “?

Още по-голяма беше изненадата, когато единствено четири дни по-късно актрисата се появи на с обръсната глава.
                             

Една друга Гала вечер в Голямата ябълка посрещна звезди, измежду които и Кейт Бекинсейл . Ежегодното събитие на благотворителната организация „ Тръстът на принца “, учредена от Чарлз Трети, беше причина 49-годишната актриса да облече модел на Georges Chakra от пролетната сбирка висша мода за 2023 година
 Кейт Бекинсейл е величествена в Ню Йорк  Кейт Бекинсейл е величествена в Ню Йорк  Кейт Бекинсейл е величествена в Ню Йорк  Кейт Бекинсейл е величествена в Ню Йорк
Освен че приковава погледите с голям брой бродерии, роклята вид колона е съчетана с обемна пелерина от тюл в неонов колорит . Резултатът в цветове лимон и лайм просто стопира дъха!
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР