Дни преди Вечното дерби напрежението продължава да ескалира на Герена.

...
Дни преди Вечното дерби напрежението продължава да ескалира на Герена.
Коментари Харесай

Петър Курдов: Мъри е предател! Взе един милион от клуба и избяга!

Дни преди Вечното дерби напрежението продължава да ескалира на " Герена ". Бившият футболист на Левски Петър Курдов направи сензационни разкрития, свързани с досегашния треньор на " сините " Станимир Стоилов.

" Станимир Стоилов съобщи много огромна част от " синята " общественост. При състояние, че по груби сметки за времето, в което е бил в Левски, е получил към 1 млн. Да напускаш тима с претекста, че се сменя изпълнителния шеф, е невъобразимо. Първо, мисля, че го няма на никое място в света. А и както Сираков сподели: " Това е огромен позор ". На всичкото от горната страна, да вземеш толкоз доста пари и да имаш безлимитна карта за гориво както той, по този начин и помощникът му Цанко Цветанов ", съобщи Курдов.

" Според мен това към този момент е огромно безсрамие! Но дано да се ревизира. Поне по този начин слушам. Едно от изискванията е да имат " Мерцедес ", да имат безлимитна карта за гориво, както старши треньорът, по този начин и помощникът му. Питайте тях дали е по този начин. Така споделят хората, които работят в клуба.

В общественото пространство се загатваше сумата от 48 000, 50 000... Аз знам 59 600 лева единствено за Мъри, най-малко по този начин слушам. Значи 1 млн. лева да получиш, а видяхте по едно време бяхме на седмото място.

Сега се измъкна, като тази дума е извънредно подобаваща за него, че остави момчетата, които той докара. За новите играчи той се биеше в гърдите, че той ги е докарал и той ги е разкрил. Сега пък ги зарязва ", добави някогашният нападател на сините.

Петър Курдов разяснява и идващото Вечно дерби с ЦСКА.

" Очакванията са ми от този стрес, който сега го има в тима, да се получи тъкмо противоположния резултат - футболистите да са по-нахъсани и по-надъхани, тъй като всеки би трябвало да си потвърждава качествата. Всъщност всеки един от тях е нужно да си напомни защо е в Левски. Това е най-важното. Давам прогноза за минимална победа за Левски с 1:0. Дано да се окажа прав. Мисля, че ЦСКА не са кой знае какъв тим сега. Не съм склонен, че те имат някакво ужасно предимство ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР