Дни преди сватбата си с принц Хари през май тази

...
Дни преди сватбата си с принц Хари през май тази
Коментари Харесай

Принц Хари, Меган Маркъл и живите им восъчни фигури в Музея на мадам Тюсо в Берлин

Дни преди сватбата си с принц Хари през май тази година Меган Маркъл се снабди с восъчна фигура в Музея на мадам Тюсо в Лондон. Тя бе сложена до тази на брачна половинка й принц Хари. А в този момент младото кралско семейство оживя от восък за повторно, този път в Берлин.

От няколко дни в музея в немската столица най-голямата атракция са принц Хари и бременната Меган Маркъл, пременени в коледни пуловери. Страхотна концепция, ще си кажем, само че преди да забележим фотосите на тези " творби ".

В случая не приказваме за обичайни восъчни фигури, а за хора, които са дегизирани с восъчни маски, основани по облик и сходство. Няма по какъв начин да пропуснем обстоятелството, че тук разликите несъмнено са повече от приликите, само че евентуално и не можем да чакаме доста.
Голямата глава на Хари и налудничавият му взор единствено допълват цялата тази коледна подигравка...

Незнайната дама с маска на Меган заема много странни пози, а на една от фотосите е все едно всеки миг ще роди. На друга пък е извънредно приклекнала, с развети коси и се бори с един подарък. И целият този цирк е за развлечение на посетителите, както и за някоя друга фотография...

Честно казано, в случай че бяхме на мястото на Хари и Меган, грубо щяхме да се разсърдим на тези хора, които ги показват като герои от някой много злокобен, коледен филм. Чиста подигравка... /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР