Дни преди провеждането на седмите предсрочни парламентарни избори у нас, полицейските

...
Дни преди провеждането на седмите предсрочни парламентарни избори у нас, полицейските
Коментари Харесай

Срещу купуването на гласове: 204 акции са проведени до момента, задържаните са 42-ма

Дни преди провеждането на седмите предварителни парламентарни избори у нас, полицейските акции срещу пазаруването на гласове не престават. До момента извършените интервенции на територията на страната са 204, получените сигнали за нарушавания на изборния развой са 400, а задържаните са 42-ма.

Последните спецакции против пазаруване и пласиране на гласове за идните избори се организираха в Габрово, Хасково и Смолян, където  са осъществени инспекции на 26 търговски обекти, заложни къщи и кредитни институции, за които съществува риск от свързани с изборния развой нарушавания. Инспектирани са и 4 лица, които съставляват интерес за полицията.

Списъци с персонални данни на хора с невисок обществен статус  са открити от служители на реда от районно управление (на МВР) Дупница при инспекции в границите на интервенция за попречване на нарушавания на изборното законодателство. От жилището на 60-годишен мъж от Сапарева баня и от лекия му автомобил са конфискувани списъци  с ЕГН-та, номера на персонални карти, адреси и суми против тях. Мъжът е арестуван. 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР