Дни преди премиерата си за PS4 и PS Vita през

...
Дни преди премиерата си за PS4 и PS Vita през
Коментари Харесай

Ys VIII: Lacrimosa of Dana най-сетне с премиерна дата за РС

Дни преди премиерата си за PS4 и PS Vita през септември 2017 година, районен съд портът на Ys VIII: Lacrimosa of Dana бе изненадващо занимателен и остана без дата на излизане. Месеци по-късно, NIS America най-накрая има съответна премиера за екшън ролевата игра и тя е 30 януари.

Японският издател твърди, че забавянето е било подбудено от потребността за по-добра локализация, усъвършенствания по геймплея, повече оптимизация и нов запис на някои аудио резултати. Последните ще бъдат пуснати като ъпдейт на PS4 и PS Vita версиите.

До 6 февруари пък ще може да свалите и безплатното DLC на име Adol’s Adventure Essentials pack. Заедно с него ще се предлага цифрова брошура с илюстрации и няколко песни от саундтрака на играта.

От от най-известните конзолни серии, Ys води началото си още от SNES и през годините се утвърди като желано заглавие поради интуитивната си бойна система и забавните истории. Както множеството готини игри, тя е едва позната на районен съд геймърите, защото няколкото врата досега бяха локализирани най-вече за Китай и Япония.

С резултат от 85 пункта в Metacritic , новата Ys VIII: Lacrimosa of Dana е една от най-хубавите игри в каталога на PS4 и PS Vita и чакането сигурно ще си заслужава. Друг е въпросът за какво някой въобще ще желае да я играе на компютър, когато като множеството заглавия, тя също прозихожда и принадлежи на конзолна платформа.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР