Дни преди премиерата на 7 март сменя външността на главната

...
Дни преди премиерата на 7 март сменя външността на главната
Коментари Харесай

Куката снима „Чалга“ та пушек се вдига!

Дни преди премиерата на 7 март сменя външността на основната героиня



Актьорът режисьор Мариан Вълев снима втория си филм " Чалга " та дим се подвига! Въпреки че остава по-малко от месец до премиерата, той и Димитър Гочев не напущат снимачната площадка и на цялостни обороти обработват фрагменти и тон, видяха бдителни фоторепортери.
 Актьорът е в креативна блъсканица Актьорът е в креативна блъсканица


От фрагментите излиза наяве, че основната героиня - актрисата Елеонора Иванова, към този момент не е с руса коса, а наподобява на червенокоса работничка. В лентата на Куката звездата от Театър " София " играе чалга певица, само че очевидно в края на кино лентата персонажът на Нори ще претърпи смяна, е видно от фотосите.
 Елеонора към този момент е с алената си лична коса Елеонора към този момент е с алената си лична коса


Според близки до Вълев той е изтрещял поради късите периоди за стартирането на лентата, защото на 2 март би трябвало да я видят в родния град на артиста - Варна. Премиерата в София е планувана за 7 март, а по-късно екипът ще отлети за Лондон, където българите там ще видят за първи път " Чалга ".
 Димитър Гочев гледа сниманите фрагменти Димитър Гочев гледа сниманите фрагменти


" Филмът е първият, сниман с телефон. Историята, която описваме, не можеше да бъде снимана с камера. В него вземат участие едни от най-хубавите български артисти - Любо Нейков, Виктор Калев, Кръстю Лафазанов, Димитър Рачков, Стефан Денолюбов и доста други, както и някогашната гимнастичка Цвети Стоянова ", описа първо пред " България Днес " Мариан Вълев. Според него красивата шампионка по художествена гимнастика е надминала себе си, макар че не е професионален артист.
 Лентата се чака в кината при започване на март Лентата се чака в кината при започване на март


" Тя дотам се сля с ролята на Роза, че всички бяхме шашнати, като виждахме каква храброст има. Цвети има едно позабравено качество, от което аз съм очарован - достолепието. Когато пишех тази роля, знаех, че без значение от всички неточности, които Роза прави в живота си във кино лентата, тя има извънредно достолепие. И тук някак нещата ми се вързаха сред нея и Цвети, на която Нори помагаше ужасно доста за ролята ", очарован е Мариан Вълев.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР