Дни преди новината, че Донлад Тръмп е дал положителен тест

...
Дни преди новината, че Донлад Тръмп е дал положителен тест
Коментари Харесай

Коронавирусът не плаши Путин – домът му е като бункер

Дни преди новината, че Донлад Тръмп е дал позитивен тест за ковид, съветски уебсайт обясни: тези, които желаят среща с президента Владимир Путин, първо би трябвало да изкарат две седмици под карантина.

Досега 74-годишният Тръмп постоянно е неглижирал опасността от ковид и демонстративно отхвърля да носи маска. 67-годишният Путин също рядко е виждан да носи маска, само че разлика от американския си сътрудник, той се отнася много деликатно към отбраната на здравето си.

Говори се, че последната половин година Путин живее в непрогледен за ковид " балон ", в своята наподобяваща на бункер подмосковска резиденция и рядко излиза на улицата.

През юни Кремъл разгласи, че в резиденцията е конфигуриран " антисептичен тунел ", през който минават всички гости, преди да се срещнат с президента, написа английското издание " Таймс ".

Притеснен да не се болести с ковид, Путин към този момент няколко месеца си обезпечава внушителна отбрана и заобикаля персоналните контакти. Собственото му население обаче не взема образец от него, отбелязва швейцарското издание " Нойе Цюрер цайтунг " в собствен материал по тематиката.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР