Дни преди Меган Маркъл да роди, майка й Дория Рагланд

...
Дни преди Меган Маркъл да роди, майка й Дория Рагланд
Коментари Харесай

Защо майката на Меган се върна в САЩ

Дни преди Меган Маркъл да роди, майка й Дория Рагланд дойде от Съединени американски щати, с цел да бъде до нея във значимия миг. Тя участва и на самото раждане, и на първата среща на кралицата с бебе Арчи. А фрагментът, на който участват и тя, и Елизабет Втора, бе избран за неповторим и преломен за английския кралски двор.

Връзката сред Маркъл и майка й е доста мощна и по тази причина не се и усъмнихме, че Дория ще поостане във Frogmore Cottage , с цел да оказва помощ с грижите за новородения си внук. Но, не щеш ли две седмици след раждането на Арчи, тя още веднъж е в Лос Анджелис.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Meghan Markle Меган Маркл (@meghanmarklerussia) на Май 21, 2019 в 10:23 PDT

Рагланд бе засечена да разхожда кучетата си в квартала, което ни навежда на мисълта, че Хари и Меган очевидно са финализирали кастинга за детегледачки и към този момент имат най-малко една наета помощница, която да ги анулира за няколко часа .

Въпреки че помощта на Дория бе избрана като " незаменима " от младите родители Хари и Меган, майката на херцогинята очевидно няма желание да загърби целия си живот зад океана , с цел да бъде неразделно до щерка си в внука си, написа Daily Mail.

Въпреки че е на 62 години, тя към момента работи интензивно като инструктор по йога и очевидно тези нейни отговорности са й липсвали. А за нея постоянно има непокътната стая във Frogmore Cottage, с цел да идва на визити толкоз постоянно, колкото сама реши.
 Меган Маркъл, майка й Дория Рагланд и една фотография, която провокира доста мнения
Защо кралският протокол не важи за майката на Меган

Дория на напред във времето

Маркъл евентуално е от тези съвременни майки, които не желаят бабите да оказват мощно въздействие и да имат водеща роля в развъждането на децата им, тъй като споделят разнообразни визии кое е вярно и кое - не. А най-важното в тази ситуация е, че Меган знае, че постоянно може да разчита на своята грижовна майка, която е и единственият родственик, с който е в положителни връзки.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР