Дни преди големия си концерт на 11 май в НДК,

...
Дни преди големия си концерт на 11 май в НДК,
Коментари Харесай

Стефан Вълдобрев с концерт за малчугани в Музейко на 29 април

Дни преди огромния си концерт на 11 май в НДК, Стефан Вълдобрев ще изнесе “зелен концерт ” за децата в Музейко на 29 април.

Той ще посети детския теоретичен център като част от все по-популярната самодейност “Музейковец за един ден ”, в границите на която известни българи се срещат с любознателните малчугани, с цел да им показват по занимателен и провокационен метод своите специалности, ползи и занимания в областта на науките и изкуствата.

Тази седмица в Музейко стартира и записването за Умната лятна почивка, създадена от неговите просветителни специалисти и педагози за деца сред 7 и 11 години.

Щурата и безпределно любопитна лятна ваканционна стратегия ще включва голям брой научни работилници, креативен ателиета, спортни действия и игри навън. Изборът е сред три стратегии: целодневна почивка на български език, полудневна почивка на български език и полудневна почивка на британски език. Програмата ще се организира на седмична база през юни, юли и доникъде на август.

Умната почивка разкрива на младите откриватели нови светове на науката и изкуството под формата на 5 тематични дни всяка седмица: Ден на птиците, на дърветата, на Земята, на животните, на небето. Уникалността на ваканционната стратегия в Музейко е в другите авторски формати, създадени от учени, създатели и педагози. Всеки ден децата ще вземат участие и в научна работилница и креативно ателие, ще играят в Музейко, на Витоша, в Зоопарка и на други, стимулиращи детската наслада и любознание места.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР