Дни преди да пристигне у нас за големия си концерт

...
Дни преди да пристигне у нас за големия си концерт
Коментари Харесай

Дни преди концерта у нас Цеца Величкович събира тен на Малдивите

Дни преди да дойде у нас за огромния си концерт в зала „ Арена София “, както неотдавна бе прекръстена, Цеца Величкович си разреши да поглези сетивата си, заменяйки студените улици на Белград с лазурните крайбрежия на Малдивите, където се намира в компанията на своето семейство.

Залагайки на допустимо най-хубавото, което дестинацията може да предложи, те са отседнали в обичания 5-звезден комплекс на певицата - Sun Siyam Iruveli Premium All Inclusive, където за последно тя отседна дружно с някогашния си сътрудник Богдан, до момента в който към момента бяха дружно, преди да се трансформира в част от нейното минало.

Половината от възхитителните вили на първокласния хотел са ситуирани върху горещия пясък на атола Даалу, до момента в който другите се издигат над тюркоазените води на Лакадивско море.

Всяка от тях разполага с огромна веранда, на която гостите могат да отдъхват на мира върху шезлонг, работейки върху слънчевия си тен с коктейл или книга в ръка. В случай че температурите станат отвратително високи за усета им, те могат да се възползват от опцията да се разхладят в частния плувен басейн, с който всяка от постройките разполага.



 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР