Дни преди да навърши 54 години, шоуменът обяви в ефира

...
Дни преди да навърши 54 години, шоуменът обяви в ефира
Коментари Харесай

Слави на 54 години: 20 бона платих на Деси Тенекеджиева

Дни преди да навърши 54 години, шоуменът разгласи в ефира на 7/8 ТВ, че към този момент не дължи нито стотинка на Деси. В края на месец август след 5-годишна битка Тенекеджиева завоюва делото против Слави за 16 излъчвания за насмешки с нея, предавани от 2013 до 2015 година за 20 бона.

„ Деси ме осъди, аз не й се дразня. Платих сумата, която съдът отреди. Деси я одобрявам доста, бях я канил в шоуто, когато тя заведе делото, с цел да се разберем, само че тя отхвърли. Това е нейно право “ – споделя Трифонов.

Всички пари Тенекеджиева ще даде на фондация „ Стоян Камбарев “. От години фондацията се занимава с разкриване, поощряване и подкрепяне на млади създатели в региона на изкуството. „ След като завоювах делото, ми се върна доверието в българската система. Човек съм с развито възприятие за комизъм и самоирония, само че всичко си има мярка. Парите ще отидат на фондацията “ – отсича певицата и актриса, удовлетворена, че е съумяла да завоюва „ морална победа “.

Освен за Тенекеджиева Трифонов проговори и за връзките си с Васко Кръпката. Преди известно време Кръпката обществено съобщи, че не желае по време на митингите неговите песни да звучат дружно с тези на Слави и „ Ку-ку бенд “. „ Не мога да си обясня това отношение. Винаги съм таял доста положителни усеща към него и го познавам от дълги години. Явно не харесва творчеството ни “ – недоумява Слави. Вчера гологлавият шоумен чукна 54 години.

Навръх персоналния си празник Слави направи безценен подарък на Евгени Димитров – Маестрото. Музикантът се снабди с колекционерски синтезатор за 9 хиляди евро, какъвто имат виртуози като Хърби Ханкок и Майкъл Блюстин. Трифонов не пести средства, когато желае да зарадва някой от екипа си. Наскоро барабанистът на „ Ку-ку бенд “ Венелин Венков получи от шефа си неповторими барабани на стойност 17 бона, написа „ България през днешния ден “.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР