Дни преди да чукне 51 години, Димитър Рачков е бил

...
Дни преди да чукне 51 години, Димитър Рачков е бил
Коментари Харесай

Камелия ражда дете на Димитър Рачков

Дни преди да чукне 51 години, Димитър Рачков е бил видян в акушеро-гинекологичния комплекс на столична болница. Мълвата носи, че приятелката му Камелия е бременна и той към този момент е наел най-хубавите експерти, които да наблюдават бременността й. Той обаче не е оповестил бременността й даже пред околните си, евентуално от поверие.

 

Припомняме, че любовчията се завъртя към сладкарката Камелия Андонова това лято, освен това единствено няколко месеца след раздялата му с Анита Димитрова, с която бяха във връзка в продължение на 3 години.

 

Рачков и Камелия бяха снимани да купонясват в хитова дискотека в Лозенец, само че отричаха да имат връзка между тях. Тези дни сътрудници на комика издават, че Камелия към този момент се е нанесла да живее при него в София. Най-вероятно една от стаите в жилището на Рачков ще бъде преоборудвана в детска.

 

 

35-годишната Камелия Андонова, която ще направи Рачков татко още веднъж, не е непознато лице в шоубизнеса. Работила е като стилист в „ Като две капки вода “, а по-паметливите фенове си я спомнят от присъединяване й в предаването „ Сладкото съревнование – Bake off “, излъчено по Нова тв през 2016 година

 

Димитър Рачков има 17-годишен наследник – Димитър-младши от връзката му със сценаристката Христина Апостолова, която към днешна дата е омъжена за тв продуцента Евтим Милошев, само че продължава да поддържа другарски връзки с него.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР