Дни преди да бъде подновено футболното ни първенство, скандали раздират

...
Дни преди да бъде подновено футболното ни първенство, скандали раздират
Коментари Харесай

СКАНДАЛ в Пирин! Бодуров за Христо Янев: Мъж с главно Ж!

Дни преди да бъде възобновено футболното ни състезание, кавги раздират благоевградския Пирин, който би трябвало да се бори за своето оцеляване в елита. Ветеранът Николай Бодуров, както и Станислав Костов, към момента не са разтрогнали договорите си с Орлетата, само че не са част от първия тим.

Оказа се, че не всичко, което се споделя и написа, е естина. Или най-малко е естината за едната страна по проблема.

Бившият национал Николай Бодуров даде скандално изявление, нападайки старши треньора Христо Янев.

" Аз и Станислав Костов към този миг продължаваме да се водим футболисти на Пирин. Тренираме независимо. Това, че даденият треньор не ни желае, не значи, че ще разтрогнем. Както футболистите напущат, по този начин и треньорите си потеглят, когато няма резултати.

Историята с моето премахване е доста забавна история. И ужасна в това време, за тъй като този мъж с основно " Ж " най-нагло ме излъга - Христо Янев!

Идва и ми вика, че шефът не ме желал, че управлението държи да се махна от Пирин. Оказа се, че това е нагла неистина. След два дни разбирам, че истината е друга. Като го назначиха за треньор, след всеки мач ми звънеше да ми благодари.

Аз като на другар му споделях: " Ице, желая да ти оказа помощ да успееш, само че нямам искания да играя ". Но след края на полусезона той ме излъга, че други желаят да ме отстранят. С две думи - изми си ръцете в босовете. Почувствах се доста предаден. Много! Но очевидно за такива хора като него измяната е обикновено.

Бяхме другари от Литекс, когато станахме първенци. После, когато пътищата ни се разделиха, се чувахме по рождени дни и празници, постоянно се поздравявахме. Звънял ми е да ме пита за дадени футболисти. Сега ми е ясно за какво се обърнаха нещата. Той не обича хора с темперамент. Искат всички да го гледат в очите и да извършват заповедите му. Иска футболисти без темперамент.

Мен щерка ми не ме гледа в очите и не извършва заповедите ми. Казах към този момент - този е мъж с основно " Ж ". За страдание в нашата страна е цялостно с такива. Мишкари, които гледат да те изклатят. Дойде и изгони мен и Костов от вкъщи ни. От у дома ни изгони.

Сега двамата със Станислав упражняваме или независимо, или с юношите до 19 години. Той също не е никак щастлив от случилото се. Но какво да се прави... Хайде да не приказвам за предходните му тимове на мъжа с основно " Ж " какви резултати е постигнал там.

Ако няма резултати, мислиш, че ще го търпят ли? Не имам вяра ръководителите на Пирин да го чакат. Не имам вяра да са толкоз наивни. Цял град да страда поради един човек... Освен да са решили твърдо да не го махат и ние да изпаднем. Това ще е извънредно за Пирин. Той изпадна с един тим, различен не можа да вкара в елита. С камъни го изгониха от Перник. Лошото е, че не споделя истината в очите. Не споделя какво мисли. Ето, помня, Йоканович във Фулъм. Дойде, седнахме, казахме си доста неща и другарски се разделихме. И през днешния ден този човек мога да го погледна в очите, мога да му кажа " Добър ден! ", мога да една маса на седна с него.

Договорът ми изтича след година и половина.

Ако махнат Янев, ще шляпам дружно с почитателите на стадиона ", съобщи пред Блиц Бодуров.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР