Дни остават до старта на Световното първенство по футбол, което

...
Дни остават до старта на Световното първенство по футбол, което
Коментари Харесай

Колко ще ни струва да посетим Русия по време на Мондиал 2018

Дни остават до старта на Световното състезание по футбол, което за първи път ще се организира в Източна Европа.  В кои градове ще се играят мачовете, какви са цените на самолетните билети и хотелското настаняване малко преди старта на шампионата, описват специалистите от eSky.

Дори броени дни преди началото на шампионата, могат да се купят преференциални самолетни билети до Москва, като цената за двупосочен билет, пряк полет, стартира от 243 евро. Ако пък изберете да летите за някой съответен мач, който няма да се организира в столицата има 2 разновидността. Или да се лети до Москва и от там да се придвижите до съответния град, или да изберете полет до този град. Билетите до Казан и Самара в интервала на шампионата стартират от 376 евро за двете направления, а до Ростов на дон от 382 евро.

Ако пък желаете да гледате мача за третото място или полуфиналът в Санкт Петербург и да кацнете там, цените на билетите стартират от 249 евро.

Ако сте от почитателите, които следват обичания си тим в другите градове, можете да ползвате Москва като първична точка и оттова да летите с вътрешни полети.

Хотелското настаняване в Москва към момента може да се откри на преференциални цени, започващи от 6 евро за хостел и 27 евро за хотел.

Разбира се, с изключение на самолетен билет, за пътуването до Русия е нужна виза и наложителна туристическа застраховка за целия престой, без която няма да получите визата си.

В интервала на осъществяване на Световното състезание по футбол, притежателите на “FAN-ID ” могат да го употребяват като позволение за неведнъж влизане и излизане от Руската федерация, което ги освобождава от оформяне на съветска виза. Необходимо е единствено да визиите годен интернационален паспорт. За да участва на даден мач, притежателят на така наречен „ паспорт на последовател “, следва да го даде за инспекция, дружно със самия билет.

За притежателите на “FAN-ID ”е обезпечен безвъзмезден транспорт сред градовете-участници посредством повече от 700 влака, разполагащи с над 440 000 места.

A за тези, които желаят да съчетаят футболното състезание с разглеждане на забележителности, специалистите в пътуванията eSky предлагат да не пропускате Червения площад, Кремъл и Арбат в Москва. Задължителните места в Санкт Петербург са Зимният замък, дворецът Петерхоф и Ермитажът, а най-голямата горделивост в Казан е Казанският Кремъл.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР