Дни наред изтърбушеното кафене Амони в топ център на Благоевград,

...
Дни наред изтърбушеното кафене Амони в топ център на Благоевград,
Коментари Харесай

Жалби до РЗПАБ! Дни наред изтърбушеното емблематично кафене Амони не е оградено и обезопасено! Къде е областна управа?! Кой ще прави ремонта?

Дни наред изтърбушеното кафене " Амони " в топ център на Благоевград, в постройката на регионална администрация, стои отворено, необезопасено и неоградено и основава предпоставки за произшествия, за които някой ще би трябвало да понесе отговорността.

Подобни сигнали се подават към този момент в противопожарната работа в града. Помещението, където се намира кафене " Амони ", което съвсем три десетилетия бе измежду най-посещаваните в регионалния център, е благосъстоятелност на регионална администрация и е отдадено на КНСБ чартърен.

От регионална администрация, ръководена от Мария Димова от Банско, преди дни декларирали, че повече КНСБ нямат право да го употребяват за други цели, с изключение на за техен офис и приемна и по тази причина цялото съоръжение на кафенето е изнесено, само че никой към момента не е почнал да прави ремонт.

Дали има неразбории сред притежателят -областна администрация и КНСБ към това кой ще заплати ремонта, е неразбираемо, само че гледката е освен грозна, само че и се основават предпоставки за тежки произшествия в центъра на града.

Кой ще понесе отговорността, в случай че някой клошар, или злоумишлен човек подпали помещението, до което достъпът е безграничен, поради безхаберието на служител, който не се е сетил да го огради и обезопаси?!

П. Костов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР