Дни на отворените врати, дарителска кампания и „Кафене на знанието

...
Дни на отворените врати, дарителска кампания и „Кафене на знанието
Коментари Харесай

Дни на отворените врати във врачанската библиотека за Деня на народните будители

Дни на отворените порти, дарителска акция и „ Кафене на знанието #Събуди се за бъдещето” провежда Регионална библиотека „ Христо Ботев” – Враца. Инициативите стартират в навечерието на 1 ноември – Деня на националните будители и не престават до 10 ноември.
Акцентът в програмата е самодейността „ Кафене на знанието #Събуди се за бъдещето”. Предизвикателството за градивен диалог е отправено към младежите на Враца. Целта е гостуването в библиотеката да се трансформира в прелестен диалог на настоящи тематики и ентусиазъм за нови инициативи и желания. Чрез няколко провокации младежите ще обсъдят въпроси, които касаят нашата реалност и ни вълнуват. С общи старания учениците ще дадат настоящо определение за будителите през днешния ден, кои са българските просветители в 21 век и какви са актуалните показа за известност.
От 31 октомври до 10 ноември всички гости могат да прегледат отделите на библиотеката, да се срещнат с богатата сбирка във фондове им и внедрените нововъведения в библиотечното обслужване. Всеки клиент ще получи и едногодишен читателски абонамент за всички отдели, услуги и запаси на библиотеката. В рамките на самодейността започва и дарителска акция „ Дарете книга – подарете знание”, ориентирана към обогатяване на фонда на Детски отдел.
*Инициативата „ Кафене на знанието #Събуди се за бъдещето” е подобаваща за възпитаници над 15 година
*За групови посещаване авансово записване!
*За записване телефон: 0878 236 263 или на e-mail: [email protected]
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР