Дни, буквално дни, са минали от скандала с мъжа й,

...
Дни, буквално дни, са минали от скандала с мъжа й,
Коментари Харесай

Късметлийка ли е, или сама се предлага: Дни след скадала с Миро, Мария заговори за НОВ МЪЖ!

Дни, безусловно дни, са минали от абсурда с мъжа й, който я преби, а Мария, вместо да ближе рани, заприказва за... обич. Но не обич към света и алтруистична такава, а за обич с нов мъж. Невероятно, само че да - факт.

Певачката, която тези дни е наела юрист, с който по най-бърз метод да си издейства развода, очевидно към този момент се оглежда за брачен партньор номер четири. Отдавна е ясно, че браковете са някаква фикс идея на Мария, тъй като друга на нейно място от дълго време да се е опарила и да се откаже. Е, Марчето зацикли и не ще...

Преди часове Мара Отварачката, както още мнозина я назовават, пусна фотография, на която си е вкъщи, а до нея стои голям букет от червени рози. Сещате се, че последните не са от Мирослав Соколов като опрощение, нали?! А и самата певица загатна с мигане и усмивка, че иде тирада за нов и чужд досега на обществото неин почитател.

" Мале, но е бърза тая!!! Това или е пъклен шанс, или просто сама се поставя и предлага на мъжовете, рискова е. Но и по какъв начин няма да се предлага, като Миро си взел всичко - от парите до колите и в този момент отново ще ревне за кинти. Помним преди време по какъв начин плака в ефир, че Християн Гущеров й взел колата и нямало с какво да вози Марая до учебно заведение ", разясняват в нета.

В едно можем да сме сигурни - едва ли ще чакаме дълго новата " обич " на Мария да стане публично притежание. Особено в този момент, когато към този момент от дълго време не е на 30 години.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР