Дневно над 16 000 души управляват . Това показват данните

...
Дневно над 16 000 души управляват . Това показват данните
Коментари Харесай

Проучване: Дневно над 16 000 души управляват автомобилите си пияни


Дневно над 16 000 души ръководят. Това демонстрират данните от изследване, което автомобилният играч Димитър Илиев цитира в предаването „ Тази неделя “. Според него, както и съгласно психолога Милена Жекова шофирането след приложимост на алкохол и опиати е рисково събитие у нас.

„ Има едно изследване, че на ден над 16 000 души ръководят колите си. Тук обаче казусът е различен – за какво бъркаме пътната сигурност с престъпните действия. Човек с цел да си купи опиат, би трябвало да го вземе от човек, който се занимава с престъпна активност. Там може би е казуса, там може би би трябвало да се търси решението “, сподели автомобилният играч Димитър Илиев.

Според него предварителната защита би трябвало да стартира в ранна детска възраст и това би трябвало да се случи в фамилията. Пристрастяването към става елементарно, само че отказването е мъчно, счита още той.

„ За страдание в България измежду младежите. Първо, тъй като е елементарно наличен. Той обаче не е по никакъв начин безопасен. Райският газ е на първо място анестезия и работи на централната нервна система “, сподели от своя страна психологът Милена Жекова.

Тя посочи, че след приложимост на божествен газ се губи ориентацията за пространство – човек губи визия къде се намира, липсва съгласуваност в придвижванията му и не може да разпознава близки хора. В най-тежките случаи може да се стигне даже.

„ Проблемът е в самосъзнанието на хората. Колкото по-осъзнат си по отношение на последствията дейностите ти след приложимост на алкохол, толкоз по-малък е шансът да се качиш зад кормилото. Много хора обаче – считат, че имат някакви супер сили и са по-специални от другите “, показа наблюденията си Димитър Илиев.

Информационните акции и дава резултата, считат експертите. Те са безапелационни, че би трябвало да се обърне внимание и на законодателството, което разрешава на убийците на пътя да се измъкват с минимални санкции.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР